Temat: Leskowiec sreskowiec
Przepraszam, ale to też uwaga nt strony. Dlaczego Leskowiec jest przed Czuplem w tytule strony? Przecie Czupel wyższy o zdrowych kilka metrów! Protestuję! Promujmy to, co piękne, a nie popularne!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przepraszam, ale to też uwaga nt strony. Dlaczego Leskowiec jest przed Czuplem w tytule strony? Przecie Czupel wyższy o zdrowych kilka metrów! Protestuję! Promujmy to, co piękne, a nie popularne!
Czubel jest najwyższy, jednak jak wspomniałeś Leskowiec bardziej popularny i pewnie dlatego. Generalnie pierwsze co mi przychodzi na myśl gdy słyszę Beskid Mały to słowo "Leskowiec" a nie "Czubel" i chyba nie jestem jedyny.... Nie neguje tu w żadnym razie najwyższego szczytu BM jednak.
Symbol Polski? Kraków, a przecież Łódź i Warszawa są większe....
Mnie tam pierwsza na myśl Magurka przychodzi. I Chrobacza Łąka.
A na myśl o Polsce - Jaworzno, oczywiście!
Mnie tam pierwsza na myśl Magurka przychodzi. I Chrobacza Łąka.
A na myśl o Polsce - Jaworzno, oczywiście!
Rzeczywiście Jaworzno można uznac za punkt odniesienia widoczny z każdej góry, z której jest widok na północ.
To ja może wytłumaczę.... Kolejność była przypadkowa i w zasadzie to że znalazły się w tytule strony głównej nazwy szczytów wynika z kwestii technicznych (poprawa pozycji w wynikach wyszukiwania np. w Google). Drugi powód to popularność tych miejsc, czasami osoby kojarzą te miejsca a nie zdają sobie sprawy, że znajdują się one w Beskidzie Małym. Oczywiście możemy zmienić kolejność ![]()
Proponuje iśc na kompromis i wypisac wsztstkie szczyty bez wzgledu na wysokośc czy zasługi w popularności tylko w kolejnosci alfabetycznej wydaje mi się ze to dobre rozwiązanie
Są ważniejsze rzeczy, a lista szczytów ma znaczenie pod względem pozycjonowania strony w wyszukiwarkach. Myślę, że każda osoba, która choć trochę zagościła w Beskidzie Małym ma swoją listę, z własną kolejnością, rozwiązanie alfabetyczne jest niestety zbyt długie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 11 zapytań ]