1

Temat: Gibasy- Grota

W przyszła sobotę tj.9 lutego, wybieramy się w większym gronie niebieskim ze Ślemienia do Chaty na Gibasach, tam żegnamy karnawał smile  W niedziele wracamy przez Grotę w dół smile  Jak są jacyś chętni to zapraszam, na cały weekend, albo tylko na któryś dzień sobota albo niedziela smile  Chate u Staszka mamy zarezerwowaną w całości smile W sprawie szczegółów piszcie na PW big_smile

2

Odp: Gibasy- Grota

Mam nieodpartą ochotę uczestniczyć   big_smile  big_smile  big_smile , a co wyjdzie - się zobaczy.... smile

-----------------------------------------------------
http://picasaweb.google.pl/marekk500
http://picasaweb.google.pl/marekk500cd

3

ŻEGNAMY KARNAWAŁ? tongue

Yarduś, czyżbyś planował jakieś dodatkowe atrakcje? smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

4

Najnowsza informacja dla wszystkich łasuchów ...
W sobotę na Gibasach z okazji końca karnawału a co za tym idzie TŁUSTEGO CZWARTKU... będziem piec faworki.:D
Jardo jako organizator zgłosił się na ochotnika do wniesienia wszelkich składników..:D

Nie zapomnijcie o Spirytusie--oczywiście do faworków- Moja babcia tak robiła smile

O czym ja mam rozmawiać z człowiekiem, który nie rozróżnia wesołego letniego picia od jesiennego depresyjnego pijaństwa ?

6

a mnie się jeszcze chce siulków smile
Skoro Yardo wniesie składniki na Gibasy, żal byłoby nie skorzystać smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

7

No oczywiście ...spyrytus to podstawowy składnik faworków big_smile na pewno nie zbraknie....:D

8

Ja planuję być naprzeciwko, czyli u Miśki i Muchy. Może gdzieś się trafimy na szlaku lol

A faworki u Stacha źle mi się kojarzą - z "nocą zaginionych". Tak to było prawie 4 lata temu i wtedy Dakota też piekła faworki u Staszka. Nie będę kusił losu. Chata pod Potrójną mi wystarczy smile

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

9

a siulki Darkheush, jak Ci się siulki kojarzą? smile

zapowiada się przesmacznie smile hmmm to ja może jakieś pączki upiekę wink albo inne małe co nieco

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

11

to my sie tez chyba wybierzemy

12

Też się wybieram oferując wolne moce przerobowo/transportowe  smile  .

Co nasze drogie forumowiczki chcą/każą   ?  wink

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )