Temat: Koncert "W górach jest wszystko co kocham..." - 2013
Tradycyjnie na wiosnę, 16 marca 2013 do Bielska Białej, Teatru Banialuka po raz dziewiąty zawitają artyści z koncertem z cyklu „W górach jest wszystko co kocham…”.W tym roku w ramach koncertu wystąpią trzy zespoły, które zyskały już spore uznanie w środowisku piosenki poetyckiej i turystycznej : Zespół CHWILA NIEUWAGI, BASIA BEUTH z zespołem i DOM O ZIELONYCH PROGACH. Pierwsze dwa biorą udział w koncertach „W górach jest wszystko co kocham…” już od kilku lat, a Dom o Zielonych Progach gra od samego początku istnienia projektu. Koncert ten będzie szczególny także z innego powodu - Dom o Zielonych Progach wydał w ubiegłym roku, po kilku latach przerwy swoją nową autorską płytę pt. Łódki Marzeń, która jeszcze nie była prezentowana w Bielsku Białej. Chwila Nieuwagi oraz Basia Beuth z zespołem są w trakcie finalizowania i wydawania nowych płyty, z których piosenki zapewne usłyszymy na koncercie. Oba te zespoły wystąpią w Bielsku Białej po raz pierwszy! Będzie więc okazja do wysłuchania nowego materiału i trzech pięknych recitali. Nie zabraknie jednak i piosenek, które już znamy i nucimy w górach czy schroniskach. Koncert poprowadzi Rafał Tomczyk.
Godzina : 18.00
Ceny biletów:
- w przedsprzedaży: 25 zł (ulgowy) i 35 zł (normalny) do nabycia w kasie Teatru Banialuka
- W dniu koncertu bilety są droższe o 10 zł (35 i 45); ilość miejsc ograniczona!
Więcej informacji na temat samych wykonawców tegorocznego koncertu po kliku na zdjęcie ![]()
Wiem, że koncert ten cieszy się zainteresowaniem u naszych Forumowiczów. Od dwóch lat stała grupa bywalców spotyka się w marcu w bielskiej Banialuce, aby wspólnie posłuchać i ponucić znane górskie szlagiery. ![]()
Zostawiam poniżej muzyczną pocztówkę dla zachęcenia do wzięcia udziału ![]()
MIŁYCH MUZYCZNYCH WRAŻEŃ ![]()