Odp: Warunki na szlakach
Oj ciężko się musiało iść
A dziś sypie i sypie, zima nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa. Co do warunków w BMie, dzisiaj na Magurce Wilkowickiej 10cm świeżego śniegu. Mgliście i tajemniczo ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oj ciężko się musiało iść
A dziś sypie i sypie, zima nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa. Co do warunków w BMie, dzisiaj na Magurce Wilkowickiej 10cm świeżego śniegu. Mgliście i tajemniczo ![]()
U mnie(pod Leskowcem od strony południowej)sypnęło dzisiaj w nocy pół metra ![]()
W Zawadce dzisiaj też pół metra ![]()
Tym razem to ja czekam na info odnośnie warunków ![]()
Tym razem to ja czekam na info odnośnie warunków
teksanski jeśli Ci to coś pomoże to napiszę jak jest w Dolinie Rzyczańskiej - ogólnie brak słońca (nie nowość
), + 6 stopni Celsjusza, wiatr momentami silny, zaczyna padać deszcz.
A tu masz dzisiejszy komunikat ze stacji GOPR na Pracicy Czarny Groń -Pracica
ogólnie brak słońca (nie nowość
)
Ciotka!!! Wiesz gdzie mieszkam, przez Ciebie oplułem monitor kawą. Biurko też uj...... ten tego, brudne jak stół Durczoka. Ktoś to teraz musi posprzątać. Zapraszam ![]()
Ciotka!!! Wiesz gdzie mieszkam, przez Ciebie oplułem monitor kawą. Biurko też uj...... ten tego, brudne jak stół Durczoka. Ktoś to teraz musi posprzątać. Zapraszam
Ja nie wiem, ale z braku słońca to należy raczej płakać, a nie pluć dookoła kawą .
A do sprzątania zaciągnij się sam. ![]()
teksanski napisał/a:Tym razem to ja czekam na info odnośnie warunków
teksanski jeśli Ci to coś pomoże to napiszę jak jest w Dolinie Rzyczańskiej - ogólnie brak słońca (nie nowość
), + 6 stopni Celsjusza, wiatr momentami silny, zaczyna padać deszcz.
A tu masz dzisiejszy komunikat ze stacji GOPR na Pracicy Czarny Groń -Pracica
Dzięki ![]()
wczoraj szedlem z Targoszowa na przelecz Anula,trasa znosna,ale w miejscach odslonietych duzo nawianego sniegu.Zejscie z Anuli do groty-nie polecam-ciezko sie idzie.Lepiej odbic z zielonego szlaku z Targoszowa dzikusem-sam nim wracalem z groty.
Dziś to już kompletny zastój w interesie
, a tej górskiej teorii mam po dziurki w nosie
.
Kiedyś tradycją był wypad w góry w lany poniedziałek
. Przy obecnych warunkach nie ma szybko na co liczyć:(
Macie jakieś inne ciekawe propozycje ?
![]()
Tu mam propozycje dla pań ,ale co z panami ? ![]()
ale co z panami ?

Akcent górski jest. Jakieś rozsądniejsze propozycje??? ![]()
Lanie wodą odradzam, można kogoś zabić !

Ile śniegu spadło w górach podczas ostatniej doby, bo u mnie 35 cm.
Byłem dziś popołudniu na szybkim wypadzie z Kóz papieskim szlakiem na Chrobaczą. Jak noga wpadała to tak do kolana. Nie jest tak dużo śniegu jak myślałem. Tym bardziej, że ktoś przede mną przedreptał szlak, a ktoś inny zjeżdżał na nartach.
Na dole śnieg trochę mokry, ale wyżej suchutki. Może w innych rejonach jest więcej?
![]()
w Rzykach Praciackach widać było, że szlak czerwony w okolicy wyciągu był przetarty. Ja akurat dzisiaj na nartach szusowałem
Oj to aż dziwne żeście się z Włóczykijką nie spotkali - no, ale w tych zimowych ciuchach to słabo idzie się rozpoznać
![]()
dzisiaj byłem na Leskowcu, szlaki przetarte ale jak się zejdzie na bok to wpada się po jajka
(panie to nie wiem, chyba że się zaopatrzą
)
[...]szlaki przetarte ale jak się zejdzie na bok to wpada się po jajka
)
kisiel ... ! ![]()
dzisiaj byłem na Leskowcu, szlaki przetarte ale jak się zejdzie na bok to wpada się po jajka
)
Od czwartku - pan synoptyk zapowiadał, że śniegi będą szybko schodzić, bo loć napocnie.
Kisiel ja nie mówie że po jajka tylko pod nabiał Ja też byłem na Szybkim wypadzie na Leskowcu o 15 już byłem w domu poza szlakiem ciężko się poruszac .
Na trasie Wilkowice - Magurka - Bielsko śniegu w okolicach pół metra, przedeptane, miejscami wąsko. Jacyś idioci wymazali spray'em cała skalną podstawę Skały Czarownic... ![]()
Na Żurawnicy wczoraj piękna zimka,temperaturka na minusie(choć na dole w Zembrzycach +3).Udało mi się trafić w okno pogodowe więc i babuszke i inne górecki poogladałem.To chyba?już ostatni tak zimowy łikend był,szkoda ![]()
Na trasie Wilkowice - Magurka - Bielsko śniegu w okolicach pół metra, przedeptane, miejscami wąsko. Jacyś idioci wymazali spray'em cała skalną podstawę Skały Czarownic...
Masakra z tą skałą ![]()
Na trasie Wilkowice - Magurka - Bielsko śniegu w okolicach pół metra, przedeptane, miejscami wąsko. Jacyś idioci wymazali spray'em cała skalną podstawę Skały Czarownic...
Byłem tam końcem roku i nie było tego... ehh wandale ![]()
słów brakuje ! ![]()
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 24 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 12 zapytań ]