Odp: Cała przyroda Basior1978
Dla złagodzenia napięcia które tutaj narastało, wrzucam jeszcze kilka lekkich motylków
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dla złagodzenia napięcia które tutaj narastało, wrzucam jeszcze kilka lekkich motylków
![]()
![]()
![]()
![]()
for, a można wiedzieć z jakich rejonów pochodzisz ?
rufi - nie tylko lekkie - ale i piękne ! ![]()
z gór kochana z gór
Polskich Karpat (chociaż lubie tez Ukrainne i Rumunie)
i z Jury Krakowsko - Czestochowskiej
(gdzie mieszkam obecnie).
od zawsze jestem z nimi zwiazany, nie bede podawal skad jestem bo juz kiedys sie na tym przejechalem na forum przyrodniczym ![]()
pozdrawiam
[...] nie bede podawal skad jestem bo juz kiedys sie na tym przejechalem na forum przyrodniczym
pozdrawiam
Rozumiem ..., ale tyle nam wystarczy for
![]()
rufi fajny motylek na Lilium martagon ![]()
będziemy szukać ptaków, szponiastych, rzadkich sów tj. sóweczki włochatki puszczyka uralskiego i puchacza, rzadkich dzięciołów trojpalczastego bialogrzbietego zielonosiwego i czarnego, jarząbków, bocianów czarnych, tropów wilków, rysi, misia, plazów gadów i roslinek
dla celów ekologicznych
obóz będzie przeznaczony dla przyrodników i ludzi kochających Beskid Mały (którego w ogole nie znam ale mam taki zamiar
)
Voyt wie wszystko
ooo extra. To ja sie juz zapisuje
jesli mozna? Bede sledzil temat i atakowal Voyta ![]()
for niestety, ale tylko z przydomowego ogródka.
to ja tez się pochwale, a co mi tam

kisiel, bo i jest czym! ![]()
będziemy szukać ptaków, szponiastych, rzadkich sów tj. sóweczki włochatki puszczyka uralskiego i puchacza, rzadkich dzięciołów trojpalczastego bialogrzbietego zielonosiwego i czarnego, jarząbków, bocianów czarnych, tropów wilków, rysi, misia, plazów gadów i roslinek
dla celów ekologicznych
obóz będzie przeznaczony dla przyrodników i ludzi kochających Beskid Mały (którego w ogole nie znam ale mam taki zamiar
)
Voyt wie wszystko
To jakby coś - zapraszamy do działu planowane wycieczki ![]()
Ogólnie robimy,że tak to nazwę wielką konkretną inwentaryzację przyrodniczą Beskidu Małego naszego beskidu
będzie bardzo dobra ekipa badawcza a co do trollowania, jak łatwo można wysnuć pochopne wnioski czytając bez zrozumienia! znam Fora dobrze i wiem,że zrobił dla przyrody ,ochrony gatunków tyle co mało kto tutaj
a teraz bierzemy się za BM a wiosna pełną parą! żeby nie był to zwykły spam to napiszę ,że Boćki czarne już są
może spotkamy się wkrótce na obozie!
pozdrawiam
Super! ![]()
no to Voyt musisz sprawdzic to gniazdo o ktorym ci pisalem
na privie dam ci wspolrzedne gps i mapke ![]()
sprocket nie prowadze zadnej wojny i daleko mi do trola. pracuje u konserwatora przyrody od wielu lat i nie atakowalem kolegi Basiora. to tylko twoje odczucie.
faktycznie, to chyba było tylko odczucie... przepraszam
niedlugo jak wszystko sie ulozy robie oboz przyrodniczy w Beskidzie Małym.
i to już jest fajne ![]()
Do wszystkich na forum
Wyjaśniliśmy sobie z kolegą For pewne nieporozumienia i mam nadzieję że będzie ok...w pewnych sprawach ma rację i tylko niedomówień rozwinęły tą bezsensowną potyczke... ![]()
Do wszystkich na forum
![]()
![]()
Wyjaśniliśmy sobie z kolegą For pewne nieporozumienia i mam nadzieję że będzie ok...w pewnych sprawach ma rację i tylko niedomówień rozwinęły tą bezsensowną potyczke...
ufff ... to dobrze ![]()
To dzięki motylkom pokoju! ![]()
To dzięki motylkom pokoju!
Rufi masz 100 % racji.....motyle powinny byç znakiem pokoju oraz przemiany na lepsze....przeciw z tłustych gąsienic i brunatnych poczwarek lęgną się delikatne, frywolne, rozmaitych barw motyle.
-.....gołąbki też nie są brzydkie....ale w miastach źle są odbierane przez konserwatorów zabytków i spółdzielnie mieszkaniowe....
Piękne i ciekawe zdjęcia zwłaszcza ciem i motyli
a malowanki dla dzieci bajeczne ![]()
Piękne i ciekawe zdjęcia zwłaszcza ciem i motyli
a malowanki dla dzieci bajeczne
Dziękuję bardzo.....kiedyś ktoś poprosił mnie żebym moją pracę wykorzystał do pracy z dzieciakami w przedszkolach oraz z dzieciakami chorymi. Namalował kilka plansz aby zaprezentować im otaczający ich świat ...no i od tamtej pory ilustruje różne historyjki i opowiastki o zwierzątkach....a moje dzieciaki mnie dopingują..... ![]()
.....zresztą mój syn Daniel też razem że mną próbuje swoich sił....
![]()
![]()
Pięknie
Nie tylko potrafi obserwować przyrodę, ale swoje obserwacje dokumentuje. Brawo! ![]()
Pięknie
Nie tylko potrafi obserwować przyrodę, ale swoje obserwacje dokumentuje. Brawo!
Widzisz Jolanto ja i moje maluchy to tacy.....jak by to nazwać...wyrwani z dziczy...
A mój maluch podczas jednej ze swoich ekspedycji odkrył jak na Polskę czwarte stanowisko pewnego owada o którym już niedługo napiszę i pokażę...
Oj to czekamy, czekamy na relację! ![]()
Fajna pasja. Część z tego znajduje się w kręgu moich zainteresowań zwłaszcza motyle, gdzie w zeszłym roku poświęciłem dla nich większą uwagę. Jeśli chodzi o motyle dzienne to tego zaobserwowałem już listkowca cytrynka, rusałkę ceik i rusałkę żałobnika ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.127 sekund, wykonano 11 zapytań ]