Temat: Promocja w outdoorzy.pl

Dzisiaj dostałem takiego oto maila, z ofertą promocyjną:

"Nadszedł wrzesień. Pogoda jeszcze dopisuje (i oby jak najdłużej!). Dobrze przygotować się na chłodniejsze i wietrzniejsze dni. Z tego względu przygotowaliśmy dla Państwa ofertę najlepszych kurtek i butów trekkingowych, po to, by w pełni cieszyć się piękną polską jesienią. Dodatkowo mamy nadzieję, że rabat na 7% sprawi, że z przyjemnością wkroczą Państwo w nową porę roku.

Ponieważ pamiętamy o Tobie i chcemy abyś miał(a) okazje kupowania swoich ulubionych produktów po jak najniższych cenach postanowiliśmy przyznać Ci rabat w wysokości 7% zniżki na kolejne zamówienie!

Ta oferta jest ważna 7 dni, więc nie trać czasu !

Kod Twojego kuponu rabatowego: N04U2W3N

Wprowadź ten kod w koszyku, aby uzyskać rabat.

Prześlij ten e-mail do znajomych, aby mogli też skorzystać z tej zniżki.

Uwaga kod nie uwzględnia już przecenionych produktów jak i nie można go sumować z innymi kodami."

Link do sklepu :www.outdoorzy.pl

2

Odp: Promocja w outdoorzy.pl

"Zima w końcu na dobre rozgościła się w naszym kraju. Śnieg i chłodne dni stały się codziennością. Podczas tej pogody warto zadbać o własny komfort a przede wszystkim zdrowie. Niezależnie od tego, czy jesteśmy miłośnikami zimowego szaleństwa, czy tylko w mieście przychodzi nam czekać na autobus - warto korzystać z bielizny termoaktywnej. Nie tylko pomaga nam przetrwać największe mrozy, ale także ułatwia nam codzienne życie. Właśnie z tego powodu sklep internetowy Outdoorzy.pl przygotował dla Państwa wybór najciekawszych produktów, a także ciekawych promocji, wśród których każdy znajdzie idealną bieliznę termoaktywną dla siebie. Ponadto wyłącznie dla Państwa przygotowaliśmy rabat na 5% na cały asortyment sklepu! Nie dajmy się zimie!"

Ta oferta jest ważna 5 dni,
Kod Twojego kuponu rabatowego: L20C1XXY
Wprowadź ten kod w koszyku, aby uzyskać rabat.

Link do sklepu :www.outdoorzy.pl

3

W sklepie Outdoorzy.pl specjalna zniżka 5%! Być może ktoś skorzysta.

kod kuponu: 4WEBE-5
wartość zniżki: 5%
Ograniczenia użycia: minimalna kwota zamówienia 150PLN, kupon nie łączy się z innymi kuponami, promocjami oraz wyprzedażami.
czas ważności kuponu: do 14-07-2013

4

To poszaleli big_smile

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

5

ale mi promocja ... big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/