Temat: Kiedy rozdanie nagród?
Takie zapytanie do forumowiczów. Rozdanie nagród odbędzie się w remizie OSP Kuków.
W jaki dzień powinno się odbyć?
- w tygodniu
- w sobotę
- w niedzielę?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Takie zapytanie do forumowiczów. Rozdanie nagród odbędzie się w remizie OSP Kuków.
W jaki dzień powinno się odbyć?
- w tygodniu
- w sobotę
- w niedzielę?
Najlepiej sobota żeby później można było ruszyć na szlak
Pytanie: czy gdzieś się da zobaczyć te zdjęcia?
Ostatnio edytowany przez angi (2010-05-06 14:27:46)
konkurs jeszcze trwa:) prawdopodobnie zdjęcia zostaną zaprezentowane podczas rozdania nagród + końcem czerwca planuje spotkanie autorskie z pisarką Dorota Ponikiewską i wtedy będzie wystawa dla wszystkich dostępna.
rozdanie nagród odbędzie się 12 czerwca o godz. 16.00 w sali prób Orkiestry Dętej Gminy Stryszawa w remizie OSP Kuków. rezerwować terminy
dzwoniłem do wszystkich i termin ten aktualny jest i niezmienny już
Mnie niestety nie będzie, tak jak mówiłem w tym dniu jadę w Gorgany. Ale wysyłam delegację z forum Beskidu Małego w postaci Neny i Lowella z Czarownicą ![]()
cze czy ty masz szynskim tel coś na 507 xxx xxx bo do mnie ktoś dzwonił a potem mi bateria siadła
tak, to mój nr.
Mnie niestety nie będzie, tak jak mówiłem w tym dniu jadę w Gorgany. Ale wysyłam delegację z forum Beskidu Małego w postaci Neny i Lowella z Czarownicą
Lowella to ja załatwiam:P
a można gdzieś luknąć na prace które zostały zakwalifikowane do konkursu
a można gdzieś luknąć na prace które zostały zakwalifikowane do konkursu
Podpisuję się pod tym czterema łapkami ![]()
zdjęcia zostaną przedstawione 12 czerwca tak bardziej kameralnie dla tych co przyjdą na rozdanie nagród, a wystawa ogólnie dostępna będzie 26 czerwca podczas spotkania autorskiego z pisarką Dorotą Ponikiewską. W formie elektronicznej zaprezentowane zostaną końcem lipca w serwisach internetowych kukow.pl oraz beskidmaly.pl.
Uwaga, nie ma jeszcze wyników, obrady komisji odbędą się za tydzień;)
śluz maniana , zatem musimy wyczekiwać do ostatecznego terminu
U nas w tym dniu impreza rodzinna i raczej sie nie urwę, pozostaje mi liczyć na to, że może uda się dotrzec na 26 czerwca
No tak to jest przy tylu osobach, wszystkim na raz rzadko pasuje ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 12 zapytań ]