1

Temat: Dzień Otwarty w MDK w Andrychowie

W dniu 20. 09 (piątek) w godz. 17.00 – 19.00 CKiW w Andrychowie zaprasza na Dzień Otwarty . W programie m.in. niespodziankowy seans filmowy dla dzieci, wernisaż wystawy "Jak Nie, Jak Tak" oraz Nocny Maraton Filmowy. Szczegóły Dnia Otwartego MDK poniżej oraz na stronie organizatora

https://sphotos-b-ord.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1185142_542560655797633_1751147414_n.jpg

W ramach Otwartego Dnia w Miejskim Domu Kultury:

- zapoznasz się z programem imprez proponowany przez CKiW na jesienny sezon kulturalny
- poznasz ofertę zajęć CKiW realizujących zasadę aktywnego wypoczynku
- poznasz instruktorów artystycznych Centrum Kultury i Wypoczynku w Andrychowie
- weźmiesz udział w zajęciach ceramicznych, plastycznych oraz w wernisażu artystycznym
- skosztujesz aromatycznej kawy
- zjesz pyszne ciacho

Program Dnia Otwartego MDK w Andrychowie:

Godz.17.00 Mama Tata i Ja – darmowy seans niespodziankowo-filmowy dla najmłodszych i rodziców
Godz.18.00 Wernisaż Wystawy „Jak Nie, Jak Tak” swoje prace prezentują artyści: Bury Zbigniew, Czeladka Damian, Jarosz Jacek, Johanson Alex, Książek Janusz
Godz.19.00 Nocny Maraton  Filmowy

Na ekranie zobaczymy dwudziestolecie związku Celine (Julie Delphy) i Jesse (Ethana Hawke), którzy spotkali się dwadzieścia lat temu „Przed wschodem słońca” w pociągu do Wiednia, dziesięć lat później wpadli na siebie w Paryżu „ Przed Zachodem Słońca”, a co wydarzy się „Przed północą”…. zobaczą Państwo w Kinie Świadomego Widza.

W ramach Nocnego Maratonu Filmowego zobaczymy:
godz. 19.00 "Przed Wschodem Słońca" reż. Richard Linklater
godz. 21.00 "Przed Zachodem Słońca" reż. Richard Linklater
godz. 23.00 "Przed Północą" reż. Richard Linklater

Cena karnetu : 20 zł
Cena biletu na jeden film – 12 zł

W Dniu Otwartym będzie też można zagłosować na Wieprzówkę ! big_smile

Zapraszamy !

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Dzień Otwarty w MDK w Andrychowie

Janek Zieliński poinformował mnie, że załatwił na Dzień Otwarty w piątek 20 - stego września - laptopa. Będzie można w tym dniu z niego zagłosować na Wieprzówkę. ZAPRASZA wszystkich Forumowiczów już na godz. 16.45 do MDK w Andrychowie. Przydałaby się mała pomoc przy obsłudze komputera podczas głosowania, dlatego cieszyłby się gdyby ktoś z nas się pokazał. Program jest ciekawy, więc może znajdzie ktoś w piątek wolne popołudnie i wybierze coś dla siebie .

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/