Temat: Żar 28.XII.13
w sobotę udało mi się z młodym wyskoczyć na Żar
po kliknięciu w zdjęcie fotorelacja, zapraszam
https://www.facebook.com/andrzejkisiel1974
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w sobotę udało mi się z młodym wyskoczyć na Żar
po kliknięciu w zdjęcie fotorelacja, zapraszam
Bardzo ładne zdjęcia i super pogoda. Aż żałuję, że w sobotę się nie wybrałem w BM. Zniechęciły mnie trochę prognozy, które były bardziej chmurzaste w górskich rejonach.
Wieża widokowa na Kiczerze? Pożyjemy zobaczymy.
A niebieski szlak do Kozubnika myślałem, że został zlikwidowany wtedy kiedy zmienili przebieg czerwonego.
Kisielu, zdrażniłeś mnie tymi pięknymi fotkami
"zawsze mnie zastanawiało co to jest i do czego służy? zauważyłem, że takimi betonowymi słupkami jest obstawiony zbiornik Żar, jedyna sensowna myśl jaka mi się nasuwa to to, że są to punkty do pomiarów geodezyjnych gdzie można później stwierdzić czy góra Żar się przemiesza lub jakaś jej część"
Dokładnie do tego one służą. Na górze tego betonu jest metalowa płytka do postawienia instrumentu.
(pokomencić se nie można przez te G+)
Widzę że trochę poexplorowałeś HPR
Trwają tam teraz prace rozbiórkowo-budowlane.
Bardzo ładne zdjęcia i super pogoda. Aż żałuję, że w sobotę się nie wybrałem w BM. Zniechęciły mnie trochę prognozy, które były bardziej chmurzaste w górskich rejonach
czas był dobry, pogoda w sumie się udała, tylko cholera strasznie na górze wiało ![]()
Kisielu, zdrażniłeś mnie tymi pięknymi fotkami
![]()
Widzę że trochę poexplorowałeś HPR
Trwają tam teraz prace rozbiórkowo-budowlane.
zdjęcia jak zdjęcia, jak zwykle przesadzacie, a jak ktoś jeszcze tam nie był to chyba powinien się pośpieszyć. Myślę że Kozubnik może się w nie długim czasie bardzo zmienić, albo nie? ![]()
Ostatnio edytowany przez kisiel (2013-12-31 21:18:47)
Kisiel miałeś być z nami na Dumbierze , a nie na Żarze
. Nie powiem wycieczka fajna , widoczki przednie , ale jednak szkoda ![]()
Kisiel miałeś być z nami na Dumbierze , a nie na Żarze
. Nie powiem wycieczka fajna , widoczki przednie , ale jednak szkoda
miałem ale są jeszcze inne siły
, które zatrzymują mnie
ale ja sie nie daję, jak nie tak to inaczej
maurycy daję słowo jeszcze się napijemy na szlaku ![]()
Ostatnio edytowany przez kisiel (2014-01-01 17:28:28)
Na pewno chodzi o przepustkę od szanownej małżonki
. To odwieczny problem zaobrączkowanych
Ale co się odwlecze to nie uciecze . W styczniu planujemy z ekipą ' Gniotsja , nie łamiotsja " wypad na Vlk Rozsutec . Czuj się zaproszony . Przepustka już przygotowana ![]()
kisiel to teraz już wiem dlaczego z taką dokładnością odpowiedziałeś na pytania o kolibę na fb
Trasa z Żaru, przez Kiczorę na )( Kocierską to chyba jedna z piękniejszych widokowo
Widać też, że harnasiowy frasobliwy jak i ruiny kamiennego szałasu mają się dobrze
no i ta odnowiona kapliczka na Kiczorze - pięknie się prezentuje

Ależ mnie nęci, by się wybrać w BM ![]()
Ależ mnie nęci, by się wybrać w BM
Masz okazję jutro. I nagrodę wygraną w konkursie z Łysiny przy okazji odbierzesz. O bezcennym instruktażu w posługiwaniu się tą nagrodą już nie wspomnę. ![]()
Piękna Polska jesień
zazdrościć że miałeś Słońce i taką dobrą widoczność ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 11 zapytań ]