Temat: Termin letnio/jesiennego zlotu
Stworzyłem ankietę, abyśmy demokratycznie wybrali termin najbliższego zlotu ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Stworzyłem ankietę, abyśmy demokratycznie wybrali termin najbliższego zlotu ![]()
Zagłosowałem.
No to ciach.
Mogę nie głosować a dostosować się do wyboru ogółu ? Teoretycznie nasze wrześniowe plany przenoszą się powoli na sierpień, więc raczej będziemy wolni i otwarci na propozycje.
Ja też postaram się dostosować do terminu
bo w tym okresie będę już miała mniej ograniczeń.
no i co.. tylko 5 osób głosowało? ![]()
Wiele osób chce się dostosować do ogółu, ale innych nakłania do głosowania ![]()
Ja zagłosowałem na 4-5 wrzesień
Wiele osób chce się dostosować do ogółu, ale innych nakłania do głosowania
jak zwykł mawiać niejaki inż. Mamoń - "mnie się podobają piosenki, które już raz słyszałem" ![]()
termin wrześniowy jest dobry, każdy powinien być już po urlopie więc prościej będzie się zebrać do kupy . . . ![]()
To może wszyscy sie dostosujmy Admin wybiera termin a my sie dostosowujemy ![]()
Jak na razie rozrzut jest duży, lideruje 4-5 wrzesień z 25-26 wrześniem, myśle, że musimy coś z tego wybrać. Może się powtórzę, ale komu nie pasuje któryś z tych terminów?
ja na tak odległe terminy nie mam żadnych planów ale 4-5 wrzesnia pasował by mi bardziej bo mógłbym wyłgać sie z wesela w rodzinie na które nie chce jechać ![]()
w zasadzie jako na razie jedyny głosowałem za sierpniem, ale 4-5 września jest blisko, wydaje się że pogoda może być lepsza z początkiem września niż pod jego koniec, chociaż nigdy nie ma pewności, wiadomo, góry bywają kapryśne... ![]()
generalnie jeżeli mam wybierać pomiędzy to wybieram 4-5 września
Co do pogody, to i pod koniec listopada można trafić na taką pogodę, żeby rano ganiać w samych gaciach po polu ![]()

Wszystko OK, z tym że ja wtedy zrobiłem wpłatę w intencji pogody na konto pewnej "Bardzo Znanej Rozgłośni Radiowej", aby nam dopisała na Gibasach
![]()
Ostatnio edytowany przez darkheush (2010-06-24 19:31:59)
Wszystko OK, z tym że ja wtedy zrobiłem wpłatę w intencji pogody na konto pewnej "Bardzo Znanej Rozgłośni Radiowej", aby nam dopisała na Gibasach
![]()
to może masz już wtyki? ![]()
chyba, że znów zrobisz wpłatę, no ale i tak najpierw trzeba ustalić termin...
(...)chyba, że znów zrobisz wpłatę(...)
No popatrz, zgubiłem numer konta ![]()
Tak,tak ,termin ustalić mi tu.
No popatrz, zgubiłem numer konta
no popatrz, a to niefart ![]()
tak przy okazji, jako że lipiec za nami, coś więcej wiadomo w sprawie terminu?
tak przy okazji, jako że lipiec za nami, coś więcej wiadomo w sprawie terminu?
No i co?????
alo alo... może byśmy tak demokratycznie określili, kto jest Odpowiedzialnym Za ZLot?
Trza by było wszak rezerwować noclegi cy cuś? ![]()
alo alo... (...) Trza by było wszak rezerwować noclegi cy cuś?
o, to, to, to, to...
bo na razie to wygląda, że: "ja go bukłaczkiem, a on mi Wilcze Doły..." ![]()
Angi jak wróci, to moze coś ustali. Jak nie, to ja proponuję Darkheusha ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 11 zapytań ]