Temat: Mała Fatra klasycznie
Wykorzystując polską złotą jesień odświeżyliśmy sobie znane i lubiane małofatrzańskie pagórki. Zapraszam do obejrzenia i poczytania ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykorzystując polską złotą jesień odświeżyliśmy sobie znane i lubiane małofatrzańskie pagórki. Zapraszam do obejrzenia i poczytania ![]()
Jeszcze mi wisi szczęka !
Jesień polska czy słowacka jeśli tylko jest złota i ciepła jak te ostatnie kilka dni to naprawdę można się zachłysnąć feerią barw.
Prześliczne zdjęcia
sprocket73 ! ![]()
OGLĄDAŁO się! ![]()
Piękne zdjęcia. Czy Terchowa i okolice Odgruzowała się już po letnich nawałnicach?
Czy Terchowa i okolice Odgruzowała się już po letnich nawałnicach?
Byłem mile zaskoczony, bo poza kilkoma obrywami drogi idącej doliną właściwie nie spotkaliśmy żadnych śladów kataklizmu. Pewnie przy Vratnej Chacie jest gorzej, ale tam akurat nie byliśmy.
A jak wygląda sprawa w Dierach? Są do przejścia?
Diery są normalnie przejściowe.
Chciałbym chociaż raz kiedyś odwiedzić Małą Fatrę. Kilka razy ją widziałem wystającą z naszych Beskidów ale nigdy nie miałem okazji tam być ![]()
Zdjęcia jak zwykle kozackiej urody pięknie wkomponowane w jesienne barwy przy lajtowej pogodzie ![]()
Fatra to zajedwabiste kopczyki,ale nie dla wszystkich.Są miejsca gdzie z lękiem wysokości czy zawrotami głowy które lepiej omijać,znam to z autopsji.No z resztą tak i jak w Tatrach. ![]()
Ostatnio edytowany przez mirek (2014-10-15 07:07:07)
To i ja dorzucę kilka fotek z Małej Fatry. Wyjazd miał dwa lata temu. W przypływie czasu i ładnej pogody chciałbym jeszcze w tym roku tam wyskoczyć na jeden dzień.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 12 zapytań ]