Temat: Jeżeli możesz pomóż!
Trzy pory roku w Beskidzie Małym zwanym przez nas Beskidem Pięknym widziane oczami Sebastiana
Sebastian Nikiel kocha góry jak my! Jeżeli możesz pomóż

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trzy pory roku w Beskidzie Małym zwanym przez nas Beskidem Pięknym widziane oczami Sebastiana
Sebastian Nikiel kocha góry jak my! Jeżeli możesz pomóż

Ten 1% masz jak w banku.
Wielu z nas już korzysta od lat z dobrodziejstwa ofiarowania 1% dla osób potrzebujących.
Pozwolę sobie tutaj też zaapelować do forumowiczów, jeżeli ktoś się rozlicza z fiskusem, a nie korzystał z tego przywileju, niech nie pozwoli by urzędnicy państwowi roztrwonili nasz procent.
Kto może, niech ofiaruje go Sebastianowi ![]()
Sebastianie ładny filmik, piękne zdjęcia naszego Beskidu Małego.
Zazdroszczę Ci umiejętności pokazania w ten sposób tego co piękne ![]()
Ja już jestem troszeczkę za stary
prawdziwy dziadziuś z brakiem umiejętności przyswajania tego co nowoczesne ![]()
Nieświadomie już w tym roku przemierzyłem dwie wycieczki Twoją ukazaną trasą , było to 9,13 stycznia, z tą tylko różnicą, że robiłem to nocą (po zmierzchu). A filmik zainspirował mnie, by przejść pozostałe ukazane w relacji.
Pozdrawiam ![]()
Marek
LUDZIE GÓR dla CZŁOWIEKA GÓR - impreza charytatywna dla Sebastiana!
Serdecznie Was zapraszamy!

Będą również spotkania w Beskidzie Małym ![]()
Nadszedł marzec,
jeszcze mamy troszeczkę czasu do rozliczenia się z fiskusem ![]()
oczywiście ten, kto tego nie zrobił -niech pamięta, by nie zmarnować tego jednego maleńkiego procentu,
by wspomóc tych, którzy tego najbardziej potrzebują ![]()
LUDZIE GÓR dla CZŁOWIEKA GÓR - impreza charytatywna dla Sebastiana!
Już w najbliższą sobotę serdecznie Was zapraszamy!

Lowell dodał już wydarzenie do forumowego kalendarium, ja je tu tylko "powiększę"
coby było dobrze widać - planujcie i przybywajcie. W kupie siła

Informacja uzupełniającą ze strony Ludzie Gór dla Człowieka Gór - dla tych, którzy wybierają się na imprezę charytatywną na Gibasy ![]()
"Plan imprezy ulega zmianie. Nie będzie jednego koncertu a dwa . Koncert Mariusza Goli poprzedzi występ Pana Mariusza Wilka. Zagra na instrumencie który jest niestety mało popularny a z pewnością wprowadzi niesamowity klimat na polany Gibasów:)"
Mała
próbka ![]()
Zapraszam Was i Waszych znajomych na jeszcze jedną imprezę charytatywną dla Sebastiana ![]()
Tak się złożyło, że odbywa się ona również 21 czerwca. Nie chodzi tu jednak o żadną konkurencję
ot zbieg okoliczności.
Jeżeli ktoś z Was lub Waszych znajomych w okresie dłuuuuugiego weekendu będzie w Gorcach - serdecznie zapraszamy na Stare Wierchy
Wszystkie szczegóły na plakacie i banerze.

Atrakcji jest wiele, każda z osób, które pojawią się na Starych Wierchach i wesprą w jakikolwiek sposób przedsięwzięcie - otrzyma pamiątkowy button ![]()

(...)- planujcie i przybywajcie. W kupie siła
![]()
Moi mili Forumowicze Beskidu Małego ![]()
Mogłem uczestniczyć w imprezie charytatywnej na Gibasach.
Impreza cudowna, Ufok wraz z Brombelą i Sylwią przeszli samych siebie.
Dopracowana impreza w detalach prawie do perfekcji
Myślę, że nie znajdę osoby,
(wśród około 80-90 uczestników) która by mi zaprzeczyła.
Jestem szczęśliwcem, że tam się znalazłem i mogłem swą skromną cegiełkę dołożyć.
Cieszę się, że spotkałem byłych forumowiczów, jak i ostatnio mało aktywnych
- uściskać ich dłoń i po „śląsku przytulić się” .
Szkoda, że żadnego - „aktywnego” forumowicza nie spotkałem (może przeoczyłem) ![]()
Muszę nadmienić, ze niektórzy z Was wsparli tę imprezę, nie mogąc uczestniczyć. Dzięki!
Jak Ufok napisał, na faceebooku impreza zakończyła się sukcesem, którego nikt się nie spodziewał.
Udało się zebrać dla Sebastiana na półtora miesięczne leczenie.
Napiszę w imieniu swoim i myślę, że organizatorów też (nie uzgodniłem).
DZIĘKUJĘ ![]()
P.s.
Relacji foto nie zrobię, bo nie miałem aparatu ![]()
Ostatnio edytowany przez MK (2014-06-23 23:47:58)
Bardzo nas cieszy, że impreza na Gibasach się udała !!!
W październiku odbędzie się kolejna impreza charytatywna na rzecz Sebastiana Nikla
Szczegóły na plakacie.

Zbliża się czas rozliczeń podatkowych.
Jeżeli możesz podaruj swój 1% Sebastianowi

Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 12 zapytań ]