Odp: Jest dobrze ;)
No dobra, a jakieś dzikie krokusy jak się mają? Mam na myśli te w dole (Targoszów, Rzyki) ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No dobra, a jakieś dzikie krokusy jak się mają? Mam na myśli te w dole (Targoszów, Rzyki) ?
Witam
Zalogowałam się na forum tylko dlatego, żeby powiedzieć, że w Rzykach już są. Widziałam w niedzielę całe 15 sztuk - maleńkich jeszcze, ale ślicznych:
Witam
Zalogowałam się na forum tylko dlatego, żeby powiedzieć, że w Rzykach już są. Widziałam w niedzielę całe 15 sztuk - maleńkich jeszcze, ale ślicznych.
Dziękujemy anika za info
Czy w znajomym wszystkim miejscu ?
?
... ale zmarzluszki
niech no je słonko jak najszybciej ogrzeje ![]()
anika napisał/a:Witam
Zalogowałam się na forum tylko dlatego, żeby powiedzieć, że w Rzykach już są. Widziałam w niedzielę całe 15 sztuk - maleńkich jeszcze, ale ślicznych.
Dziękujemy anika za info
Czy w znajomym wszystkim miejscu ?
?
Tak, w znajomym. ![]()
z Targoszowa
w miejscu znanym wszystkim

ta focia jest piękna ! ![]()

Jeszcze troszkę śniegu na tej polance leży, ale widać, że wysyp niedługo ! ![]()
Na "Zielińskim" się wyraźnie zafioleciło. Sprawdzone organoleptycznie w ubiegłą sobotę
Zaglądnęłam tam wczoraj, ale zastałam tylko pojedyncze i to raczej zmarniałe sztuki. Nie wiem czy wysyp już był, czy dopiero będzie, ale nie wyglądało mi na to, że będzie. Czyżby ten powtórny śnieg zniszczył tegoroczną fioletową łączkę
? W Targoszowie było ich zdecydowanie więcej, ale wcześniej, wtedy co focił tam kisiel. A co z Semikową ? Byłeś na niej darkheush ? Tam chyba jeszcze leży śnieg...
Moja jedyna wczorajsza fotka z polanki „U Zielińskiego”
Praktycznie nie było co focić. Czy ktoś śledził co się działo na tej polance wcześniej ?
Za to woda w potokach głośno szumi
Zaglądnęłam tam wczoraj, ale zastałam tylko pojedyncze i to raczej zmarniałe sztuki. Nie wiem czy wysyp już był, czy dopiero będzie, ale nie wyglądało mi na to, że będzie. Czyżby ten powtórny śnieg zniszczył tegoroczną fioletową łączkę
? W Targoszowie było ich zdecydowanie więcej, ale wcześniej, wtedy co focił tam kisiel. A co z Semikową ? Byłeś na niej darkheush ? Tam chyba jeszcze leży śnieg...
Moja jedyna wczorajsza fotka z polanki „U Zielińskiego”
Praktycznie nie było co focić. Czy ktoś śledził co się działo na tej polance wcześniej ?
Za to woda w potokach głośno szumi
![]()
byłem wczoraj w Targoszowie i muszę stwierdzić, że raczej jest już po wysypie
ostatnia aura im nie sprzyjała. Co prawda krokusy są ale już rozwinięte i zaczynają przekwitać
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 12 zapytań ]