1

Temat: Kalendarz 2016 - odsłona ostatnia :) - listopad - GŁOSOWANIE i WYNIKI

Magia Beskidu Małego – LISTOPAD

To jest już ostania odsłona naszego kalendarza forumopwego na 2016 rok. smile. Propozycje zdjęcia na listopad prosimy przesyłać na forumowego maila beskidmaly@gmail.com do 7 czerwca 2015 roku.

W tym temacie dostępne są ZASADY ZABAWY

Zapraszam wszystkich do zabawy ! smile

Ostatnio edytowany przez nena (2015-06-15 17:54:15)

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Kalendarz 2016 - odsłona ostatnia :) - listopad - GŁOSOWANIE i WYNIKI

Kochani, pilnie potrzebuję do jutra piękne listopadowe zdjęcia z Małego ! Nie mam jeszcze ani jednego. To już ostatnia kartka w naszym kalendarzu . Postarajmy się wink.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

3

Bardzo Wam dziękuję za listopadowe propozycje. Jak widać, można na Was liczyć !  smile To już ostatnie głosownie. Już niebawem będziemy mieć cały kalendarz z magicznymi zdjęciami z Beskidu Małego.  wink

Oto 5  PROPOZYCJI na listopad smile

ZDJĘCIE 1 - Melancholia jesiennego świtu
https://lh3.googleusercontent.com/-1iCEp5PLUo0/VXWu0gkYwdI/AAAAAAAABOw/QyzI9ZeC3Os/s800/01..JPG?gl=PL

ZDJĘCIE 2  - Ciepła listopadowa impresja …
https://lh3.googleusercontent.com/-jL4eh-EE0fk/VXWzAeMJj1I/AAAAAAAABP8/Qiygy_sUGw4/s800/100_5627.JPG?gl=PL

ZDJĘCIE 3 – Widok z Czupla na Żar.
https://lh3.googleusercontent.com/-LzXh3p8-k-Y/VXWu6hzDg1I/AAAAAAAABPA/7YcwrgvGUTg/s912/03..JPG?gl=PL

ZDJĘCIE 4 – Gancarz
https://lh3.googleusercontent.com/-erhoRcCblPk/VXWu8Lr_aYI/AAAAAAAABPI/CKOMa-mLRCc/s912/04..jpg?gl=PL

ZDJĘCIE 5 – Psopodobny stwór na Potrójnej
https://lh3.googleusercontent.com/-3c2u57J2I_A/VXWvMirz9cI/AAAAAAAABPQ/sFtRP8W9uV8/s912/05..JPG?gl=PL

UWAGA : Głosujemy  do 14 czerwca (do północy) wybierając 3 najlepsze zdjęcia i przyznając im odpowiednio:

1 miejsce - 3 pkt
2 miejsce - 2 pkt
3 miejsce - 1 pkt

ZASADY ZABAWY

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO OSTATNIEGO GŁOSOWANIA  smile  smile  smile

4

zdjęcie 4    smile  smile  smile
zdjęcie 3    smile  smile
zdjęcie 5    smile

5

4
2
5

6

1
3
4

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

7

2 - 3 pkt
1 - 2 pkt
4 - 1 pkt

4 smile smile smile
2 smile smile
3 smile

9

3   smile  smile  smile
4   smile  smile
2   smile

10

Zdj 2  smile  smile  smile
zdj 5  smile  smile
zdj o matko nie wiem... może jednak zdj 1 -  smile

11

smile  smile  smile
smile  smile
smile

12

Niniejszym ogłaszam big_smile, że ostatnim tj. listopadowym zdjęciem w naszym forumowym kalendarzu  będzie zdjęcie nr 4 przedstawiające piękny jesienny Gancarz. cool Zdobyło 16 głosów smile !

Autorem zdjęcia jest kisiel ! big_smile GRATULACJE ! big_smile

https://lh3.googleusercontent.com/-erhoRcCblPk/VXWu8Lr_aYI/AAAAAAAABPI/CKOMa-mLRCc/s912/04..jpg?gl=PL

II miejsce zajęło ZDJĘCIE NR 2 – 13 pkt (autor: nena)

III miejsce –ZDJĘCIE NR 5 – 8 pkt (autor: sprocket73)

Bardzo dziękuję wszystkim za wszystkie nadsyłane zdjęcia i prawie półroczną zabawę !!! smile. Było mi miło z Wami współpracować !

Mamy gotowy kalendarz na 2016 rok, który można obejrzeć TUTAJ smile Jest piękny ! smile Pokazaliście na swoich zdjęciach prawdziwe piękno naszego małego beskidzkiego pasma górskiego smile. Jego wyjątkowość, magię i piękno o każdej porze roku. cool

darkheush zaproponował mi, aby z przysyłanych zdjęć, które nie znalazły się w kalendarzu stworzyć ładną okładkę. I sam zadeklarował się to zrobić wink big_smile. Pomysł myślę bardzo dobry - oddaję Mu więc pałeczkę smile.

Do tematu kalendarza wrócimy przed końcem bieżącego roku. Wtedy będziemy ustalać szczegóły ew. wydruku i zakupu. Mam nadzieję, że wprawiony w tym temacie Admin nie odmówi nam i tym razem pomocy big_smile wink.

Jeszcze raz bardzo dziękuję za aktywną współpracę w temacie kalendarzanena  wink

Ostatnio edytowany przez nena (2015-06-15 18:01:30)

13

Gratuluje ukończenia kalendarza. To tylko pokazuje że dzięki wspólnemu zaangażowaniu można coś doprowadzić do szczęśliwego końca smile