Temat: Białe Karpaty - Vršatské bradlá

Na końcówkę urlopu udało mi się wyszukać kolejną słowacką perełkę.
Serdecznie zapraszam do obejrzenia i przeczytania fotorelacji smile

https://lh3.googleusercontent.com/-hiXvC_FlQgU/VdtJlklPWkI/AAAAAAAAWVk/ezoRdEswPVg/s640-Ic42/IMG_3082.JPG

https://lh3.googleusercontent.com/-YUUTID5xeHc/VdrpY7m8O9I/AAAAAAAAWD8/PNPvYCZePt8/s640-Ic42/IMG_5186.JPG

Odp: Białe Karpaty - Vršatské bradlá

No i kolejna zagraniczna wycieczka, a mi aż chuczy w głowie od zagranicznej korespondencji lol
Białe Karpaty nazwa jak najbardziej trafna bo sporo tu białych wapiennych skał. Krajobrazy trochę podobne do pienińskich. Te wąskie przejścia po skałach tu musiały dać dużo wrażeń smile

3

Troszkę czasu zajęło oglądanie, ale warto było! big_smile

Podziwiam Twoje umiejętności w uczeniu piesków różnych sztuczek, które na dodatek sprawiają im radość - podejrzewam, że nauczysz Tobiego pewnie i latać wink

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

4

jolanta napisał/a:

podejrzewam, że nauczysz Tobiego pewnie i latać wink

oby nie... to mogłaby być jednorazowa przygoda wink

5

No nie, żeby zaraz z tych skał...  wink

Jest naprawdę bardzo odważny i tej odwagi mu w kontakcie z Tobą przybywa big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

6

Tak, to prawda. Jeszcze pół roku temu cieszyłem się jak głupi jak wskoczył gdzieś na metrowy murek, czy pień powalonego drzewa. A teraz widzę, że ciągle się rozwija i przełamuje kolejne bariery. Godny następca Strzępka.