1

Temat: Kalendarz 2016 - pora coś pomyśleć :)

Drodzy Forumowicze,

dużymi krokami zbliża się koniec roku smile, niestety wink. Myślę, że czas pomyśleć o naszym Forumowym kalendarzu. Chodzi mi o ewentualne zamówienia. Myślę, że to już pora, żeby się nad tym, zastanowić, ponieważ dobrze by było, żeby temat zamknąć jeszcze w roku 2015, a kalendarz, jak coś, mieć od stycznia 2016.

KALENDARZ FORUMOWY 2016

Pamiętam, że darkheush obiecał, że zrobi nam okładkę do kalendarza wink. Ja zajęłam się konkursem. Czy jest ktoś, kto zajmie się drukiem i ew. dystrybucją ? Do tej pory zajmował się tym nasz Admin, czy teraz też możemy liczyć na Jego pomoc ?

Proszę się wypowiedzieć w tym temacie.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Kalendarz 2016 - pora coś pomyśleć :)

Przykro mi bardzo, ale w tym roku nie jestem w stanie zająć się drukowaniem i kolportażem kalendarza. Ale oczywiście,na ile to będzie możliwe służę pomocą.

3

W takim razie czekamy na chętnych smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

Właśnie myślałem co z kalendarzem bo koniec roku tuż tuż big_smile

5

Witam  serdecznie:) polecam Państwu  drukarnię, która chętnie wydrukuje i dostarczy kalendarze: www.viperprint.pl.
W tej chwili mamy bardzo fajne oferty promocyjne na kalendarze właśnie:) i darmową dostawę na terenie całego kraju

6

Uzgodniłam z Adminem, że poprowadzę dalej sprawy kalendarza i niebawem napiszę jak się sprawy mają smile

ki-86 napisał/a:

Witam  serdecznie:) polecam Państwu  drukarnię, która chętnie wydrukuje i dostarczy kalendarze: www.viperprint.pl.
W tej chwili mamy bardzo fajne oferty promocyjne na kalendarze właśnie:) i darmową dostawę na terenie całego kraju

ki-86 - dziękujemy za propozycję.

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile