Temat: Centrum Górskie Korona Ziemi w Zawoi

Czy ktoś z Was był w tym miejscu? Warte uwagi?

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

2

Odp: Centrum Górskie Korona Ziemi w Zawoi

Byłam Joluś i wiem, że każdy oczywiście może mieć inne zdanie, ale moje akurat jest negatywne, tzn. nie polecam. Miejsce mocno przereklamowane i strasznie mi „śmierdzi” komercją … hmm Szkoda kasy i to wcale niemałej, bo za wstęp liczą sobie zbyt dużo, jak na to, co są w stanie zaoferować.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

3

Odp: Centrum Górskie Korona Ziemi w Zawoi

Dziękuję za Twoją opinię, przekazałam ją do tych co pytali, decyzja należy do nich smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile