Odp: Termin letnio/jesiennego zlotu
Trzymamy kciuki. Ojj bedzie się działo... zabrać mi to co trzeba ![]()
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trzymamy kciuki. Ojj bedzie się działo... zabrać mi to co trzeba ![]()
Wygoniłem dziś rodzinkę z domu i poszliśmy na Trzonke popytać o rezerwację na zlot. Niestety po dotarciu na miejsce okazało sie że oprócz dwójki turystów siedzących przed chatką nikogo nie było, chatka wyzamykana:(. Wszystko w rękach naszego wielebnego admina:)
W chatce są dyżury przez cały rok tylko w soboty i niedzielę, chyba że jakaś grupa zarezerwuje nocleg w innym terminie wtedy ktoś z "LIMBY" przychodzi.
Osoby odpowiedzialnej za chatkę nie będzie do wtorku, więc musimy się uzbroić w cierpliwość ![]()
Na zlocie mogę się pojawić co najwyżej gościnnie ![]()
mnie termin 4-5 września pasuje..
pytanie jest inne - kiedy i o której mamy się skrzyknąć, zejść, zjechać.. jak zwał tak zwał...
to dla mnie bardzo ważne jest akurat ![]()
razem ze mną chcą się na Zlot wybrać 2 osoby... ale czy uda im się przyjść, wyjdzie w praniu (pewnie w środę)...
Ostatnio edytowany przez Brombella (2010-08-23 19:28:20)
Najlepiej się zgrupować gdzieś w dolinach w sobotę rano. Ja osobiście planuję nieco dłuższą wycieczkę z międzylądowaniem w chatce u Lucjana pod Potrójną. Co i jak wyjdzie w praniu. Jak ktoś jest chętny na dłuższą wyrypę dać znać
plan wygląda tak:
Kocierz "Basie" > "Chatka pod Potrójną" >Hatale > Kocierz Zajazd Górski >)( Targanicka > Trzonka
Chętnię przygarnę owieczki ![]()
Ostatnio edytowany przez angi (2010-08-23 19:45:24)
ja do lucjana 4 nie ide bo on mnie znienawidzi ![]()
Ja pewnie wyruszę mocno po południu z przystanku MZK "Roczyny Pod Górami" i sobie bezszlakowo dodreptam na Złotą Górkę i dalej na Trzonkę. Mogę dojść już po ciemku, bo niestety w sobotę do południa będę w pracy. Ale dodreptam do Was ![]()
Oficjalnie mamy rezerwację na Trzonce 4-5 września - Ceny 14 zł normalny, studenci 10zł . Teraz musimy jedynie ustalić trasy i o której będziemy na chatce
Czekam na kolejne propozycje!
melduję udział: ja + 2 dorosłe osoby ![]()
Dopisać do listy obecności proszę mnie i Włóczykijkę
zgłaszam, że pojawię się jeszcze z dwoma osobami ![]()
mi jeśli wszystko się odpowiednio zgra to będę w sobotę wychodząc od strony Brzezinki Dolnej
@angi, o której planujesz wymarsz? ![]()
@angi, o której planujesz wymarsz?
Jeśli się znajdzie transport w postaci samochodu to około 10:00. Jeżeli będę skazany na transport publiczny to najsensowniejszy autobus z Żywca do Kocierza Basie jest dopiero o 12:05 lub 8:15 (totalny hardcore ze wstawaniem
) Trasa jest przewidziana na około 5 max 6 (+/- 1 godzinę na grzybobranie
) godzin z postojami na fotografowanie i pobytem u Lucjana i w obiedzie knajpie na )( Kocierskiej. Jak coś to pisać, może Krakusy się ze mną zabiorą ![]()
Ostatnio edytowany przez angi (2010-08-28 13:21:21)
Ja prawdopodobnie u Lucjana będę już w piątek wieczorem prosto po pracy a potem planuje żółtym szlakiem smigać na trzonkę
Z racji na to ze ja jestem chłop ze wsi i wrzesień to okres wzmożonego kopania ziemniaków jestem zmuszony wybrać sie na zlot dopiero w godzinach popołudniowych (15-16). Jeśli ktoś chce zostawić u mnie samochód to proponuje w tych godzinach spotkać sie na stacji BP w Czańcu. Trasa z mej wioski jest delikatna i mało wymagająca więc nawet osoby mało chodzące po górach bez problemu dadzą rade. Przy dobrych wiatrach urobie tatusia by dał ziemniaki na ognisko;). Zainteresowane osoby prosze o kontakt tel(661-855-128) lub gg(13413596).
może i my z Grześkiem przybędziemy ![]()
Ja już mogę oficjalnie potwierdzić swoją obecność na 100% ![]()
może i my z Grześkiem przybędziemy
No fajnie by było Was znów zobaczyć ![]()
no to będzie trochę osób ![]()
Ja przyprowadzę 2 "sierotki", jedną całkiem przyjezdną ![]()
Ktoś będzie rezerwował czy już jest wszystko zaklepane??
Klepane
, mam pytanie, o której godzinie zawitają pierwsi forumowicze na Trzonkę? Nasz opiekun musi nam otworzyć chatkę! Śpiwory itp akcesoria mogą się przydać! ![]()
Ja jestem z dwiema osobami na 100%, czwarta nie pewna.
A ja naprawdę nie wiem o której zawitam
a u mnie z kolei robi się nieszczególnie, wygląda na to, że sobota jednak odpada, może uda mi się dojechać w niedzielę rano, jeżeli oczywiście nie zabaluję zbytnio z towariszczami z Białorusi...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 12 zapytań ]