Temat: Forumowa mapka użyszkodników

Troszkę mi się nudziło i postanowiłem zrobić coś takiego:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&a … 2a939a2dd9

Zaznaczyłem tylko forumowiczów, którzy podali swoją lokalizację w profilu, lub tych, których byłem absolutnie pewien gdzie mieszkają. Co Wy na taki pomysł forumowej mapki??? I może by to zautomatyzować??? Z tym, że tym już musiałby się zająć ktoś, kto się na tym zna. Ja kompa naprawiam młotkiem big_smile

A tak na marginesie, to ładnie nas rozrzuciło wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

2

Odp: Forumowa mapka użyszkodników

A no ładny rozrzut, na razie opanowaliśmy południową Polskę wink

3

no tobie się naprawdę Darku nudzi, ale rozrzut rzeczywiście jest Wydaje się, że Akall najalej mieszka za co pełen respect, bo w końcu pomagał z synem na Jawornicy smile

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

4

bardzo fajne! i widzę ze mam bratnią duszę, prawie sąsiad. Pozdrowienia dla Bernarda:)

5

Fajna mapka smile i dużo nas i gęsto big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

6

Permanentna inwigilacja, nie wytrzymam !!

A tak na serio, to fajny pomysł big_smile

(aha, w Krakowie mamy jeszcze 1 użyszkodnika więcej, gonimy Bielsko smile )

7

baca napisał/a:

no tobie się naprawdę Darku nudzi, ale rozrzut rzeczywiście jest Wydaje się, że Akall najalej mieszka za co pełen respect, bo w końcu pomagał z synem na Jawornicy smile

a żebyś cholera wiedział jak mi to przeszkadza że mieszkam tak daleko hmm

8

Akall napisał/a:

że mieszkam tak daleko hmm

Ano rzeczywiście. Wydaje sie, że daleko wink

Zapomniałem powiedzieć, że dobra Darka robota smile

Ostatnio edytowany przez kris_61 (2010-09-03 19:52:42)

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

9

kris_61 napisał/a:
Akall napisał/a:

że mieszkam tak daleko hmm

Ano rzeczywiście. Wydaje sie, że daleko wink

nie cwaniakuj tongue , ja wiem że to tylko 1,5h samochodem ale jak ciężko nieraz się zebrać, nie mówię już o znalezieniu czasu i przekonaniu żony, bo dwójka dzieci nie ułatwia ani jej ani mnie podejmowania decyzji co do mojego wyjazdu na samotne (w znaczeniu bez rodziny) kilkudniowe włóczęgostwo po górach...

...niecierpliwie czekam aż Mody podrośnie na tyle, żeby jeździć ze mną na wycieczki o raczej surowej naturze rzeczy...
a na razie kwatera, łóżeczko, kołderka, prysznic itp.... big_smile

10

Nie zapomnieć Mirka z Wodzisławia dodać.

Góroczub.

11

Mam nadzieję, że zarażę kilkoro moich znajomych fascynacją Beskidem Małym i kiedyś oni dołączą do forum. Na tą chwilę planuję zakup przewodnika Radosława Trusia, do którego części link znalazłem na tym forum (http://books.google.pl/books?id=_RDvOuQ … amp;f=true) i oczywiście mapy Beskidu Małego. Mam nadzieję, że zawarte w przewodniku i na forum informacje, a także mapa pomogą mi w prowadzeniu moich znajomych po Beskidzie Małym. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam, do zobaczenia na szlaku! smile

12

Ja widzę że najdalej oddalony forumowicz jest Belmondo z okolic Konina , a wydawało mi się, że Akal utrzymuję to pozycję z Tarnowskich Gór

P.S. Darku czy ty to na bieżąco aktualizujesz ?

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz