Temat: Odezwa do forumowego Narodu :D
Drodzy Forumowicze,
brakuje mi bardzo Waszych nowych relacji z górskich wycieczek. Z zaciekawieniem czytam każdą Waszą nową relację. Tylko sprocket73 okazuje się jest z nas najsilniejszy, trzyma dzielnie fason i co by nie mówić, dzięki niemu forum jeszcze żyje, albo zipie, jak kto woli
. Dobrze, że jeszcze Darek Tlałka od czasu do czasu przypomni o swoim nowym odkryciu
, darmando próbuje nas rozruszać muzyką, Gustek poda aktualne warunki w BM-ie, a Jiff zweryfikuje przebieg jakiegoś szlaku. Dalej tak trzymać Panowie !
Nawet zagadki nam coś ostatnio przystopowały …
.
Z Nowym Rokiem obiecuję się poprawić
i zachęcam innych do tego, żeby wrzucali zdjęcia i opisywali swoje górskie i nie tylko górskie wycieczki. ![]()
Pomimo coraz skromniejszej aktywności, to Forum ciągle żyje, dzięki Wam. Ja odwiedzam go codziennie, i codziennie widzę są wejścia, co mnie ogromnie cieszy. To Forum powstało dzięki nam wszystkim i myślę, że nie pozwolimy mu tak łatwo upaść. Jest tu bardzo dużo cennych informacji, zdjęć, relacji z wycieczek, wskazówek, nie gdzieś wyczytanych, ale „doświadczonych na własnej skórze”, co czyni je najbardziej wartościowymi.
W tym całym koronawirusowym chaosie Wasze piękne relacje i zdjęcia mają na mnie, ale wydaje mi się, że nie tylko na mnie
, terapeutyczny wpływ, pomagają zapomnieć o szarej codzienności i otaczającej nas ze wszystkich stron, niestety, beznadziei. Dobrze, że w górach jest wszystko, co kochamy !
Nie zapominajmy o tym
!