Temat: A może spotkanie w Nowym Roku ?
Co powiecie na spotkanie w Nowym Roku
? Może wspólna wycieczka połączona z jakimś ogniskiem lub grillem u Rafała ? Może początek lutego ? Co WY na to ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co powiecie na spotkanie w Nowym Roku
? Może wspólna wycieczka połączona z jakimś ogniskiem lub grillem u Rafała ? Może początek lutego ? Co WY na to ?
Ja zawsze chętny na takie spotkania ![]()
Ja zawsze chętny na takie spotkania
Super ! To czekamy na koleje chętne osoby. ![]()
Propozycja forumowego spotkania ![]()
Data: 11 lutego 2023 - sobota ( oczywiście jeśli pogoda dopisze ) ![]()
Startujmy z )( Kocierskiej o godz. 9.00. Można tu sobie na parkingu zostawić samochód.
W planach wspólne przejście do Groty Komonieckiego. Zapalimy ognisko (zabrać sobie kiełbaski). W drodze powrotnej wpadniemy na herbatkę do Ani i Rafała, a następnie wrócimy na )( Kocierską.
Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie w górach i wspólną wędrówkę. Miło będzie się znowu spotkać ! ![]()
oczywiście wpisuję się listę ![]()
oczywiście wpisuję się listę
Super
Cieszę się bardzo
To jest nas już 3, ale wiem, że sprocket73 i angi również chcieli wziąć udział.
Czekamy na kolejne osoby
.
Dobrze jest po takim aż czasie znowu się spotkać. Wpisuje się na listę. Będę wtedy startował z Wielkiej Puszczy tak by na 9:00 spotkać się z wami na Przełęczy Kocierskiej. Większość przejdę tak jak jest w planie, ale będę wracał z chatki na Potrójnej do Rzyk Praciaków Czarny Groń. No to do zobaczenia na szlaku i Nena daj znać co do 100 % udziału w tym zlocie które zależne jest od pogody.
11 luty - OK
Mam nadzieję, że będzie ładnie ![]()
[...] Nena daj znać co do 100 % udziału w tym zlocie które zależne jest od pogody.
Oczywiście Darku !
Cieszę się, że nas przybywa ! ![]()
Drodzy Forumowicze,
niestety w sobotę zepsuje nam się mocno pogoda. Mgła i pełne zachmurzenie, do tego wiatr i deszcz ze śniegiem. Mając jeszcze na uwadze mało przetarte szlaki, mogłoby być przy takiej pogodzie niezbyt ciekawie, a już na pewno mało przyjemnie.
W związku z tym odwołujemy naszą sobotnią wycieczkę i przestawiamy ją na wiosenne dni. Co się odwlecze to nie uciecze. Spotkamy się w krainie zieloności
. Będę informować.
No to do wiosny. Wtedy to los pogodowy będzie bardziej sprzyjał ![]()
No to do wiosny. Wtedy to los pogodowy będzie bardziej sprzyjał
Też na to liczę Darku ![]()
To może spróbujemy pójść do Groty Komanieckiego w najbliższą niedzielę?
To może spróbujemy pójść do Groty Komanieckiego w najbliższą niedzielę?
i do tego jeszcze wiatr
Może jednak poczekajmy do wiosny ... ![]()
No niestety....
Cytruski już latają po lasach, wawrzynki i przylaszczki kwitną w pełni a w Beskidzie Małym prawie nie ma śniegu. To jest dobra pora by forumowe spotkanie. Nena czy już coś wiadomo co do terminu naszego spotkania ?
Myślę Darku, nie zapomniałam !
Ten tydzień wraz z weekendem ma być wprawdzie ciepły, ale też deszczowy. Zobaczymy jak się zapowie Prima Aprilis ! ![]()
I tak minął Prima Aprilis 2023 …
Straszne …
Drodzy Forumowicze,
wiem, zawaliłam na całej linii, bo to ja zaproponowałam spotkanie i ... nic z tego wyszło. Przepraszam Was bardzo ...
Ale mamy nowy rok, nowe postanowienia, dużo siły !!! ![]()
W takim razie ponawiam wspólne spotkanie. ![]()
Proponowana data: 17 lutego 2024 - sobota ( oczywiście jeśli pogoda dopisze )
Startujmy z )( Kocierskiej o godz. 9.00 albo 10.00 (do uzgodnienia). Można sobie na parkingu zostawić samochód.
W planach wspólne przejście do Groty Komonieckiego. Zapalimy na trasie ognisko, jeśli się oczywiście uda. Zabrać sobie jakieś kiełbaski. W drodze powrotnej może uda nam się wpaść na herbatkę do Ani i Rafała, a następnie wrócić na )( Kocierską.
Jeśli dojście do groty byłoby problemem, wtedy możemy skrócić trasę, kończąc np.na Potrójnej.
Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie w górach i wspólną wędrówkę. Niesamowicie miło będzie się z Wami na ŻYWO spotkać !
Zostawcie info, kto byłby chętny na takie spotkanie.
Ostatnio edytowany przez nena (2024-01-23 20:47:48)
Nie obiecuję, ale może może? Tyle że na 9.00 nie mam opcji dostać się na )(.Będę kombinował.
Ja bym się wybrał ![]()
Mirku wyjście o np.10:00 też nie byłoby myślę jakimś problemem, jak coś.
Mirku wyjście o np.10:00 też nie byłoby myślę jakimś problemem, jak coś.
Zobaczymy jeszcze jak i co, na razie szukam wyjścia z sytuacji bo do Andrychowa nie ma większego problemu.Na Kocierz już gorzej.
Ostatnio edytowany przez mirek (2024-01-14 11:48:09)
nena napisał/a:Mirku wyjście o np.10:00 też nie byłoby myślę jakimś problemem, jak coś.
Zobaczymy jeszcze jak i co, na razie szukam wyjścia z sytuacji bo do Andrychowa nie ma większego problemu.Na Kocierz już gorzej.
Ale to akurat jest kwestia dogadania. Niektórzy z nas, jadąc na Kocierz, będą musieli przejechać przez Andrychów, więc co za problem zabrać Cię gdzieś z umówionego miejsca w Andrychowie.
To wstępnie plan zatwierdzony, do Andrychowa nie mam problemu.A dokładnie co i jak dogadamy się. ![]()
To wstępnie plan zatwierdzony, do Andrychowa nie mam problemu.A dokładnie co i jak dogadamy się.
Dokładnie ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 11 zapytań ]