1

Temat: Pożegnanie Darka

Drodzy Forumowicze,

Darek (darkheush) był jednym z nas – kolegą, z którym wielu z nas przemierzało beskidzkie i nie tylko szlaki. Na pewno każdy, kto miał okazję go poznać, zachowa w pamięci wspólne wędrówki i chwile spędzone na górskich ścieżkach.

Chcielibyśmy pożegnać go w godny sposób, składając wiązankę od naszej forumowej społeczności. Mogę się tym zająć organizacyjnie.

Jeśli ktoś z Was chciałby dołączyć do tej inicjatywy, można wpłacić dobrowolną kwotę, dokonując przelewu na konto: ‐‐---------

W tytule przelewu proszę wpisać: „na wieniec + (nick z Forum)”.

UWAGA: Nie mam BLIKA i nie obsługuję. Proszę w ten sposób nic nie przesyłać.

Z góry dziękuję wszystkim za każdy gest pamięci i wsparcia.

PS. Nie mamy jeszcze dokładnych informacji dotyczących terminu pogrzebu. Gdy tylko pojawią się szczegóły, napiszę na Forum.
                                                                                                                        Pozdrawiam serdecznie
                                                                                                                                   nena

Ostatnio edytowany przez nena (2026-04-27 21:11:45)

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Pożegnanie Darka

Nena daj znać gdy coś się dowiesz konkretnie jak z pogrzebem, najwyżej pójdzie przelew.DAREK ŻEGNAJ KOLEGO.JUZ SIE NASZE SZLAKI NIE SPOTKAJĄ.

Góroczub.

3

Nena, nie wiem czy tu zaglądają ze 3 osoby w sumie.
Zbiórka na wieniec od górskich przyjaciół już była na forum GBG, tam się dokładałem.

4

sprocket73 napisał/a:

Nena, nie wiem czy tu zaglądają ze 3 osoby w sumie.
Zbiórka na wieniec od górskich przyjaciół już była na forum GBG, tam się dokładałem.

Ja przyjadę osobiście,wiem kiedy pogrzeb.

Góroczub.

5

Informuję, że pogrzeb Darka odbędzie się w poniedziałek 27.04. o godz. 14.00 na cmentarzu komunalnym w Andrychowie. .

https://lh3.googleusercontent.com/pw/AP1GczNyuqMCxhaPR8Gp_TSEAlVx43EoPXmLkJ18b1P3UwDlaVDSdSWGi8L1ucugi7PDfmY23uNVYUt7onoRm15PMDgL1LTbe87eVE3gHEmikCIEGqmPKSnSY0jgqeS_IBZdbPjxxvJvscosN0TIiDAV9sNt=w1182-h822-s-no-gm?authuser=0

Ostatnio edytowany przez nena (2026-04-24 13:20:24)

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

6

Ja już przelew zrobiłem.Zobaczymy jak to wyjdzie.

Góroczub.

7

Ode mnie, Staszka i Jolanty też będzie.

Ostatnio edytowany przez nena (2026-04-23 16:35:16)

8

Nena zrobiłem przelew na konto.
W miarę możliwości postaram się być w poniedziałek  Pozdrawiam.

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

9

angi , mirek dziękuję !

Ostatnio edytowany przez nena (2026-04-23 18:02:21)

10

Czy ktoś jeszcze chciałby się dołożyć ?

11

kisiel dziękuję bardzo.

12

Dziękuję bardzo tym, którzy włączyli się do zbiórki i dołożyli swoją cegiełkę. Dzięki Wam mogliśmy dziś, w forumowym gronie, pożegnać Darka w piękny i godny sposób.

Za zebrane pieniądze kupiłam dużą wiązankę, zapaliliśmy znicz na grobie oraz zamówiliśmy Mszę Świętą za Jego duszę.

Zostawiam poniżej zdjęcie wiązanki od naszego Forum.

https://lh3.googleusercontent.com/pw/AP1GczNPI1BlMCx_2TsqYuBZ6sbjHYwMtsmEl3uP6915BRSFtVHpoWF9NDpCSAXvP9oObpl2zmjetPPvWtafDI2stYqvZ1oDMprZ4ivRtQDOOgkGYgKG190DGXkPx8Eoy1FY0J2k6BYLTC7bcs_tydhY9sLz=w657-h874-s-no-gm

nena

13

I ja dziekuję WSZYSTKIM za mozliwość pożegnania DARKA  bo bez ich pomocy było by ciężko.

Góroczub.

14

Dziękuję za obecność na pogrzebie Darka.  Pozdrawiam i do zobaczenia.

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "