Temat: "Umarłem" - ze śmiechu ;) Żarty, dowcipy i inne takie ;)
Fotka zrobiona na Chacie pod Potrójną. To to cudo wisi na ścianie ![]()
Ostatnio edytowany przez darkheush (2010-05-13 20:01:59)
Jan Himilsbach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Fotka zrobiona na Chacie pod Potrójną. To to cudo wisi na ścianie ![]()
Ostatnio edytowany przez darkheush (2010-05-13 20:01:59)
Rysunek ma 12 lat i wzbudza dosyć skarajne emocje ![]()
Ostatnio edytowany przez kris_61 (2009-11-16 17:15:42)
Coś z innej beczki. Miły obrazek z gór ![]()

polaka rozpoznasz wszędzie;)
a tu takie trochę "Darkowe" klimaty;d

Wybaczcie, ale jako zakładający wątek, pozwoliłem sobie na zmianę tytułu ![]()
W sumie to nie dowcip, ale autentyczna historia opowiedziana mi przez mojego kolegę:
Gość swego czasu pracował w dziale IT pewnej poważnej firmy.
Pewnego pięknego poranka przyszedł do roboty mocno zaspany, skacowany* (niepotrzebne skreślić
). Wtoczył się do serwerowni, sprawdził czy na sekretarce nie ma przypadkiem jakiś zgłoszeń awarii w biurach. Sekretarka milczała jak zaklęta. Włączył czajnik z zamiarem zaparzenia sobie rozruchowej kawusi. Doszedłszy do wniosku, że wszystko w firmie działa jak należy, znaczy się umysłowi w biurach mają dostęp do prywatnej poczty e-mail, mogą pokomentować fotki na naszej-klasie, tudzież pograć w gierki on-line, postanowił siąść przy komputerze z kubkiem kawy w łapie i sprawdzić na WP czy innym Onecie "co tam Panie w polityce".
Zajęty lekturą njusa zaczął bawić się bezpańskim kabelkiem, który leżał na jego biurku, obracał go między palcami, zaginał, prostował. W pewnym momencie, zupełnie nieświadomie, zrobił coś, co ja robię z długopisem w robocie, gdy się na czymś staram skupić, czyli w zamyśleniu włożył końcówkę kabelka do ust. To co stało się chwilę później, przerosło jego wyobrażenie. Zobaczył błysk w oczach i............. kilkanaście sekund później ocknął się pod przeciwległą ścianą..... (jakieś 2,5 metra od biurka przy którym siedział). Na ziemi, tuż obok biurka, w kałuży rozlanej kawy, leżał rozbity kubek. Obok niego, na środku serwerowni leżało przewrócone krzesło. Na początku nie wiedział co się stało, przez zaćmiony uderzeniem mózg przedzierała się tylko jedna myśl:
WTF??? Co się mi do k###y nędzy stało!!!"
Nagle przypomniał sobie o kabelku. Pozbierał obolałe zwłoki z ziemi i podszedł do biurka zbadać ów tajemniczy kabelek. Mhhhhh. Kabelek, jak kabelek, bezpański, dwużyłowy. Krótkie śledztwo doprowdziło kumpla do przyczyny. Kabelek kończył się wtyczką, która spokojnie tkwiła sobie w gniazdku elektrycznym 220V
Koleś od tej chwili powiedział sobie, że nie weźmie do ust nic, co nosi znamiona produktu nieznanego pochodzenia. Nawet przestał się żywić w fast-foodach i zaczął sobie robić do pracy kanapki ![]()
Ostatnio edytowany przez darkheush (2010-05-13 20:14:00)
Zagadka.
- Na łące leży facet, na plecach ma plecak, wokół latają muchy.
- Pytanie: Co jest w plecaku?
- Odpowiedź: Spadochron. ![]()
- Zenek, ty flegmatyku jeden, jak chcesz zostać fotografem?
- Dlaczego zdjęcie ślimaka jest nieostre?
- Poooruszył się ... ![]()
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-05-28 19:16:09)
Wspominając pierwszy nasz zlot forumowy, na pewno jednym z haseł, które zostały w pamięci jest Avatar 3D. Wychodzi na to, że jesteśmy przewidującymi krytykami kina ![]()
Oto co podesłała mi dzisiaj Czarownica ![]()
Jak to wczoraj zobaczyłem na Gazeta.pl to od razu przypomniał mi się zlot ![]()
Prorocy czy co??? ![]()
Lubicie bajki??? Ta się Wam zapewne spodoba ->KLIK<- ![]()
Bajka dla obeznanych piwoszy
Parę marek nie jest mi znanych ![]()
Baca siedział sobie w Morskim Oku na kamieniu. Turyści przychodzili no i pytali. Jedni z turystów zapytali go: Baco a co wy tak siedzicie na tym kamieniu, co wy tu robicie?
- A ja se tak ryby łowię
- Jak wy łowicie ryby, jak wędki nie macie?
- No bo ja łowię na lusterecko.
- A jak to się na takie lusterko łowi?
-Powiem wam jak mi flaskę jedną dacie.
No to poszli, kupili mu flaszkę. Baca mówi:
- Teraz wam powiem. Wkładam lusterecko do wody, pstrąg podpływa, przegląda się w tym lusterecku, wtedy ja wyjmuje ciupaskę i go w łeb. No i mam rybkę.
- No a dużo tych rybek macie tak w ciągu dnia?
- Do tej pory jesce nie miałem żadnej, ale mam jakieś pięć flaszek dziennie.
no tak ... ![]()
Nie wiem, czy miała być to zemsta za sms-a z Trójkątnej sprzed tygodnia, czy co, w każdym razie siedzę sobie dziś w pracy, upał jak cholera, pić się chce, jakieś 6 godzin do końca tej męczarni (wszak myślami jestem już na Jawornicy i Potrójnej), a tu nagle dociera do mnie mms od pewnej forumowiczki o treści:
"Że kaperki w Auchan dają, to nie wiedziałam
". I zdjęcie:

No pozabijać Was, co niektórzy forumowicze, to mało ![]()
No jak ja długo na to czekałem. Dziadek forumowy "samo zło" ![]()
666 the number of the beast
Hell and fire was spawned to be released
Hell Yeah!!! ![]()
.dziadek forumowy 'samo zło'..
strach się bać ![]()
Autentyczne, ustrzelone w Chacia na Groniu ![]()
PNIOKO-ALKO_MIERZ
Przy rzeczonej Chacie jest taki oto zestaw:
Są gwoździe, a młotek i pniok były akurat w użyciu ![]()
a teraz instrukcja użycia PNIOKO-ALKO_MIERZA
Ostatnio edytowany przez jolanta (2012-01-02 20:31:52)
Pamiętam, że kiedyś młotek miał wydrążony otwór i nawet a trzeźwo było ciężko trafić w gwoździa ![]()
Pamiętam, że kiedyś młotek miał wydrążony otwór i nawet a trzeźwo było ciężko trafić w gwoździa
Przyznam szczerze, że nigdy nie próbowałam PNIOKO-ALKO_MIERZA uzywać
![]()
Jiff napisał/a:Pamiętam, że kiedyś młotek miał wydrążony otwór i nawet a trzeźwo było ciężko trafić w gwoździa
Przyznam szczerze, że nigdy nie próbowałam PNIOKO-ALKO_MIERZA uzywać
![]()
A cóż stoi na przeszkodzie ? ![]()
A cóż stoi na przeszkodzie ?
Jako krótkowidz
mogłabym nie trafić
i odczyt byłby niewiarygodny ![]()
kris_61 napisał/a:A cóż stoi na przeszkodzie ?
Jako krótkowidz
mogłabym nie trafić
i odczyt byłby niewiarygodny
A to wszystko tłumaczy ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 11 zapytań ]