Temat: na poprawę humoru
Panoramki z Ochodzitej w Beskidzie Śląskim na poprawę humoru w mglisty dzień
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-10-20 07:39:19)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panoramki z Ochodzitej w Beskidzie Śląskim na poprawę humoru w mglisty dzień
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-10-20 07:39:19)
O właśnie!
Może ma ktoś panoramkę z Sałasz Dupnego? Interesuje mnie kierunek Milówki.
od razu lepiej , jak człowiek na błękit się napatrzy ![]()
Jolu piękne panoramki Ochodzitej i ta pogoda naprawdę poprawia humor
Ochodzita to ciekawa góra bowiem jest jednym z nielicznych szczytów w Beskidach z których roztaczają się panoramy ze wszystkich stron oraz jest jedyną górą w Polsce gdzie znajdują się zlewiska wielkich rzek Odry, Wisły i Dunaju. Sam nigdy w tych okolicach nie byłem ![]()
Ochodzita to ciekawa góra bowiem jest jednym z nielicznych szczytów w Beskidach z których roztaczają się panoramy ze wszystkich stron oraz jest jedyną górą w Polsce gdzie znajdują się zlewiska wielkich rzek Odry, Wisły i Dunaju. Sam nigdy w tych okolicach nie byłem
Jeszcze jest Trójmorski Wierch w paśmie Śnieżnika w Sudetach, tyle że tu wypływają rzeki, które płyną do zlewiska trzech mórz; Północnego, Bałtyckiego i Czarnego ![]()
O zlewiskach mórz Trójmorskiego Wierchu to ja wiedziałem, natomiast nie wiedziałem że może być tak nieprzyzwoita nazwa szczytu jak Sałasz Dupne
![]()
W Pcimiu pod Kudłaczami jest taki przysiółek Dupaki. ![]()
Ochodzita to ciekawa góra bowiem jest jednym z nielicznych szczytów w Beskidach z których roztaczają się panoramy ze wszystkich stron oraz jest jedyną górą w Polsce gdzie znajdują się zlewiska wielkich rzek Odry, Wisły i Dunaju. Sam nigdy w tych okolicach nie byłem
Zgadza się
głowa chodziła dookoła szyi ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 11 zapytań ]