Temat: Niedzielny spacer do Wójta
Planujemy jutro z Jolantą sprawdzić istnienie czarnego szlaku do Wójta. Jest wolne miejsce w samochodzie. Jeśli jest ktoś chętny na wspólną niedzielną wycieczkę – zapraszamy
.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Planujemy jutro z Jolantą sprawdzić istnienie czarnego szlaku do Wójta. Jest wolne miejsce w samochodzie. Jeśli jest ktoś chętny na wspólną niedzielną wycieczkę – zapraszamy
.
Czarnego szlaku do Wójta nie stwierdziłem. Stwierdziłem natomiast idąc dziś z Anuli na Gibasy podejrzanie wyglądający szlak żółty, odbijający w stronę hmmmm Groty(???) ok 50 m od rozstaju na Anuli (idąc zielonym i niebieskim).
więc sprawdzimy ów podejrzanie wyglądający szlak żółty ...
Neno i Jolu sprawdźcie te szlaki.
Ja od nich umywam ręce. Podejrzanych szlaków nie maluję. ![]()
Ja jutro z rana uderzam na Gancarz, wymiana tablic być może i na Kiczorę i )( Skalite też wymiana tablic. Jutro atakuję szlaki bez samochodu, czyli drabina na plecy i w górę. ![]()
Z Gancarza Anulę widać, to tak jakbyśmy razem byli w BM. ![]()
Ja myślę Marku, że jeśli nie ty wytypowałeś i też nikt z Wadowic to trzeba było się zorientować czy to Sucha bądź Żywiec, bo jeśli nie to można osobę, która pozwoliła sobie znak PTTK-owki malować bez uzgodnień z wspomnianym towarzystwem do odpowiedzialności pociągnąć
Zobaczymy co to i skąd to . MK to będziemy Cię wyglądały z Anuli i nie zapomnimy pomachać
.
(...) osobę, która pozwoliła sobie znak PTTK-owki malować bez uzgodnień z wspomnianym towarzystwem do odpowiedzialności pociągnąć
Dokładnie tak można zrobić!
Zobaczymy co to i skąd to . MK to będziemy Cię wyglądały z Anuli i nie zapomnimy pomachać
![]()
.
Neno będąc na Gancarzu będę tęsknił za moimi Towarzyszkami z BM.
Jola coś o tym wie. Pozdrawiam. ![]()
czekam na sprawozdanie ![]()
Neno i Jolu sprawdźcie te szlaki.
Szlaki sprawdzone, wnioski lekko makabryczne zostaną przedstawione jutro
razem z opowieścią detektywistyczną ![]()
Ja jutro z rana uderzam na Gancarz, wymiana tablic być może i na Kiczorę i )( Skalite też wymiana tablic. Jutro atakuję szlaki bez samochodu, czyli drabina na plecy i w górę.
No i co byłeś? Z Gają?
Z Gancarza Anulę widać, to tak jakbyśmy razem byli w BM.
Jasne
, człowieki się pętają po cusiach udających szlaki, mało na amen nie zabłądzą, dobrze, że je własny samochód odnalazł, a tu nawet na pozdrowienia to nie było komu odpowiedzieć ![]()
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-10-24 18:14:49)
Ja też czekam niecierpliwie na wieści na temat tego szlaku, bo mnie bardzo zaciekawił... I przede wszystkim czy rzeczywiście wiedzie koło groty....?
(...) a tu nawet na pozdrowienia to nie było komu odpowiedzieć
A no nie było komu odpowiedzieć
Pozdrowienia odebrałem dopiero o 17**, to Wy moje Forumowe Rodzynki
już w drodze do domu byłyście. Z Gancarza machałem w stronę Anuli bo wydawało mi się że Was widzę ![]()
Z uwagi na powagę sytuacji śledztwo będzie kontynuowane
Połączone siły detektywów i harcerzy (forumowych) doprowadzą sprawę do końca. ![]()
Z uwagi na powagę sytuacji śledztwo będzie kontynuowane
Jutro
z Włóczykijką Posiłki mile widziane ![]()
no mnie rano możecie na trójkątnej spotkać
A ty myślisz,że dzikus tam idzie?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 12 zapytań ]