1

Temat: Niedzielny spacer do Wójta

Planujemy jutro z Jolantą sprawdzić istnienie czarnego szlaku do Wójta.  Jest wolne miejsce w samochodzie. Jeśli jest ktoś chętny na wspólną niedzielną wycieczkę – zapraszamy smile.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Niedzielny spacer do Wójta

Czarnego szlaku do Wójta nie stwierdziłem. Stwierdziłem natomiast idąc dziś z Anuli na Gibasy podejrzanie wyglądający szlak żółty, odbijający w stronę hmmmm Groty(???) ok 50 m od rozstaju na Anuli (idąc zielonym i niebieskim).

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

3

więc sprawdzimy ów podejrzanie wyglądający szlak żółty ...

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

4

Neno i Jolu sprawdźcie te szlaki.
Ja od nich umywam ręce. Podejrzanych szlaków nie maluję. smile
Ja jutro z rana uderzam na Gancarz, wymiana tablic być może i na Kiczorę i )( Skalite też wymiana tablic. Jutro atakuję szlaki bez samochodu, czyli drabina na plecy i w górę. big_smile
Z Gancarza Anulę widać, to tak jakbyśmy razem byli w BM. wink

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

5

Ja myślę Marku, że jeśli nie ty wytypowałeś i też nikt z Wadowic to trzeba było się zorientować czy to Sucha bądź Żywiec, bo jeśli nie to można osobę, która pozwoliła sobie znak PTTK-owki malować bez uzgodnień z wspomnianym towarzystwem  do odpowiedzialności pociągnąć

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

6

Zobaczymy co to i skąd to . MK to będziemy Cię wyglądały z Anuli i nie zapomnimy pomachać wink big_smile .

7

baca napisał/a:

(...) osobę, która pozwoliła sobie znak PTTK-owki malować bez uzgodnień z wspomnianym towarzystwem  do odpowiedzialności pociągnąć

Dokładnie tak można zrobić!

8

nena napisał/a:

Zobaczymy co to i skąd to . MK to będziemy Cię wyglądały z Anuli i nie zapomnimy pomachać wink big_smile .

Neno  będąc na Gancarzu będę tęsknił za moimi Towarzyszkami z BM.
Jola coś o tym wie. Pozdrawiam. smile

9

czekam na sprawozdanie smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

10

MK napisał/a:

Neno i Jolu sprawdźcie te szlaki.

Szlaki sprawdzone, wnioski lekko makabryczne zostaną przedstawione jutro hmm razem z opowieścią detektywistyczną lol

MK napisał/a:

Ja jutro z rana uderzam na Gancarz, wymiana tablic być może i na Kiczorę i )( Skalite też wymiana tablic. Jutro atakuję szlaki bez samochodu, czyli drabina na plecy i w górę. big_smile

No i co byłeś? Z Gają?

Z Gancarza Anulę widać, to tak jakbyśmy razem byli w BM. wink

Jasne hmm  , człowieki się pętają po cusiach udających szlaki, mało na amen nie zabłądzą, dobrze, że je własny samochód odnalazł, a tu nawet na pozdrowienia to nie było komu odpowiedzieć tongue

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-10-24 18:14:49)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

11

Ja też czekam niecierpliwie na wieści na temat tego szlaku, bo mnie bardzo zaciekawił... I przede wszystkim czy rzeczywiście wiedzie koło groty....?

12

jolanta napisał/a:

(...) a tu nawet na pozdrowienia to nie było komu odpowiedzieć tongue

A no nie było komu odpowiedzieć sad  Pozdrowienia odebrałem dopiero o 17**, to Wy moje Forumowe Rodzynki smile
już w drodze do domu byłyście.  Z Gancarza machałem w stronę Anuli bo wydawało mi się że Was widzę wink

13

Z uwagi na powagę sytuacji śledztwo będzie kontynuowane hmm

Połączone siły detektywów i harcerzy (forumowych) doprowadzą sprawę do końca. hmm

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

14

jolanta napisał/a:

Z uwagi na powagę sytuacji śledztwo będzie kontynuowane hmm

Jutro smile z Włóczykijką Posiłki mile widziane big_smile

15

no mnie rano możecie na trójkątnej spotkać

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

16

A ty myślisz,że dzikus tam idzie?