Temat: [Wydzielone] Konkursy kalendarzowe (nie traktować poważnie ;))
Ja pójdę krok dalej. Może zrobić kalendarz z paniami z Forum Beskidu Małego? ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja pójdę krok dalej. Może zrobić kalendarz z paniami z Forum Beskidu Małego? ![]()
Ja pójdę krok dalej. Może zrobić kalendarz z paniami z Forum Beskidu Małego?
ja pójdę jeszcze dalej.. ponieważ kalendarzy dla mężczyzn jest od groma i troche, może by panowie z FMB się na kalendarzowym foto pojawili? ![]()
A zupełnie poważnie - pomysł z 'własnym' kalendarzem jest jak najbardziej OK ![]()
Ja pójdę krok dalej. Może zrobić kalendarz z paniami z Forum Beskidu Małego?
Obawiam się zważywszy na ilość niewiast na forum Twój pomysł może nie wypalić. Kalendarz mógłby się skończyć gdzieś w okolicach września ![]()
a pójdę jeszcze dalej.. ponieważ kalendarzy dla mężczyzn jest od groma i troche, może by panowie z FMB się na kalendarzowym foto pojawili?
Bromba, czy Cię Bóg opuścił??? Chciałabyś mieć na ścianie coś TAKIEGO??? ![]()

foto by Ufok83
Ja nie mogę, kalendarz z morsami Beskidu Małego ![]()
U mało co nie spadłem z krzesła
..... Czarownica podsunęła ciekawy pomysł, wydania, a w zasadzie może opracowania kalendarza właśnie z takimi śmiesznymi fotkami, myślę, że w ciągu roku sporo się tego może uzbierać ![]()
morsy, jakie morsy to białe misie przynajmniej jeden bo drugi to jakiś wygłodniały
Kulam się już od 14:05:38 ![]()
matko bosko czy jest jakieś odszkodowanie za oglądanie tych 'morsów' ![]()
no co?!
ciepło było!! ![]()
(...)Obawiam się zważywszy na ilość niewiast na forum Twój pomysł może nie wypalić. Kalendarz mógłby się skończyć gdzieś w okolicach września
Jestem za kalendarzem z paniami z forum.
Darku napisałeś „ za mało pań” - poczekajmy nie od razu Kraków zbudowano!
Pań nam przybywa, ostatnio dołączyła „bajka” z Kęt – jeden miesiąc dalej.
Za niedługo na pewno dojdą następne piękne istoty poświęćmy im trochę uwagi ![]()
darkheush napisał/a:(...)Obawiam się zważywszy na ilość niewiast na forum Twój pomysł może nie wypalić. Kalendarz mógłby się skończyć gdzieś w okolicach września
Jestem za kalendarzem z paniami z forum.
Darku napisałeś „ za mało pań” - poczekajmy nie od razu Kraków zbudowano!
Pań nam przybywa, ostatnio dołączyła „bajka” z Kęt – jeden miesiąc dalej.
Za niedługo na pewno dojdą następne piękne istoty poświęćmy im trochę uwagi
Oczywiście ze tak. Jeszcze trochę i będą kalendarze z paniami na dwa lata do przodu. ![]()
Fotka rewelacyjna!!!
Czekamy na zdjęcia kolejnych miesięcy ![]()
nie mogę się przestać śmiać
Oj dziewczy nie bądzcie takie ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 11 zapytań ]