Odp: Przedstaw się!

Świstaku, Maćku witamy serdecznie smile

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

227

Świstaki na Leskowcu??? A to ci ciekawostka przyrodnicza lol

Witajcie Panowie w naszym gronie wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

228

Michał z Kóz. Lat 28. Niekarany. Uzależniony od łażeniu po wszelkich górach. P.S. Niektórzy już mnie tutaj powinni znać smile

229

mikes napisał/a:

Michał z Kóz. (...) P.S. Niektórzy już mnie tutaj powinni znać smile

No na to wygląda wink A właściwie, to mi wygląda na pewne spotkanie na I Zimowym zlocie forum BM w chatce pod Potrójną (chyba) oraz na wiśniówkę na Hrobaczej Łące (to na pewno) w lutym tego roku tongue Witaj Mikes w naszych skromnych progach wink

Jan Himilsbach

230

Witaj mikes big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

231

Witamy kolegę!

232

darkheush napisał/a:
mikes napisał/a:

Michał z Kóz. (...) P.S. Niektórzy już mnie tutaj powinni znać smile

No na to wygląda wink A właściwie, to mi wygląda na pewne spotkanie na I Zimowym zlocie forum BM w chatce pod Potrójną (chyba) oraz na wiśniówkę na Hrobaczej Łące (to na pewno) w lutym tego roku tongue Witaj Mikes w naszych skromnych progach wink

Wszystko się zgadza wink

witamy zatem serdecznie smile

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

234

Witam kolejnych forumowiczów

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

235

mikes witaj smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

236

mikes i inni nie witani - WITAJCIE big_smile

-----------------------------------------------------
http://picasaweb.google.pl/marekk500
http://picasaweb.google.pl/marekk500cd

237

mikes napisał/a:

Michał z Kóz. Lat 28. Niekarany. (...)

Nigdy Cię Rodzice nie skarcili ?
Nie wierzę big_smile
Witam sąsiada zza miedzy smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

238

Witam Koziańina (chyba tak sie to wymawia wink ). Do zobaczenia na szlaku.

239

cześć
nazywam się Damian, mam 23 lata, obecnie pracuje i studiuję w warszawie ale mimo to w górach staram się bywać jak najczęściej, przeczytałem niemal całe forum więc w końcu chyba nadszedł czas żeby się tu zarejstrować...;-)
do zobaczenia na szlaku!!!

240

Witamy fajter! Miło, że się zdecydowałeś!

241

to jak tak hurtowo big_smile

witam wszystkich nowych łazików i tradycyjnie do zobaczenia na szlaku!

242

Witam!
Do spotkania na szlaku smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

243

fajter napisał/a:

[...]przeczytałem niemal całe forum więc w końcu chyba nadszedł czas żeby się tu zarejstrować...;-)

a to dopiero! big_smile
witaj fajter, miło, że się zdecydowałeś do nas dołączyć smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

244

Sztrzała fajter!hej!!!

245

Witaj fajter smile A byłeś już kiedyś w BM-ie?

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

246

pewnie że byłem jolanta bo pochodzę z okolic Kęt , więc Leskowiec, Magurka, Potrójna, Jawornica i wiele wiele innych są mi dobrze znane...
obecnie studiuję w Warszawie więc bywam rzadziej niż kiedyś, ale za to częściej podziwiam Wasze fotki na picasie i czytam Wasze relacje z wycieczek.

247

To spotkanie na szlaku jest jak najbardziej realne big_smile

248

Witam wszystkich forumowiczów.Mam ku Małemu pewne plany wakacyjne,ale pożyjemy zobaczymy.Jestem z Warki.

249

TROTYL- no to HEJ w Maluśkim!!!

250

Hmmmm... Trotyl..... z Warki..... Hmmmmm.... coś mi to mówi tongue

Miło Cię widzieć u nas. Witaj!!! big_smile

Jan Himilsbach