Temat: Beskidzkie schroniska

Mam pytanie odnośnie prwatnego schroniska położonego w BŚ w pasmie "Starego Gronia", które nazywa się "Chata Grabowa". Zniesmaczony goscinnością gospodarzy, lub raczej raczej jej brakiem przez ostanie trzy lata tam nie zagladałem.
Choć dzisiaj się dowiedziałem, że przeuroczą chatę z klimatem prowadzą inni gospodarze. Czy może ostanio ktos tam zaglądał w te rejony?
Jesli tak to, to bardzo  proszę się podzielić swoim spostrzeżeniem na forum smile

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

2

Odp: Beskidzkie schroniska

Kris nie chodziłam tam w ostatnim czasie z tego samego powodu co Ty sad ale skoro zapodajesz takie wieści to trzeba to będzie osobiście sprawdzić. Tym bardziej, że od chaty w kierunku Starego Gronia trasa jest idealna na biegóweczki smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

3

Odp: Beskidzkie schroniska

kris_61 napisał/a:

Mam pytanie odnośnie prywatnego schroniska położonego w BŚ w paśmie "Starego Gronia", które nazywa się "Chata Grabowa" (...) przeuroczą chatę z klimatem (...)

Dla mnie jest to chata z klimatem, miejsce z przepięknymi widokami, dobrym jedzeniem  - polecam wszystkim.
Ze złą obsługą nigdy się nie spotkałem, a lubię przebywać ze względu na łagodne trasy spacerowe, dla osób nie mogących lub słabo wędrujących po górach smile   Kto lubi ciszę i spokój, to tylko odwiedziny w pierwszych dniach  tygodnia, w sobotę niedzielę nie polecam wink

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.