26

Odp: Kalendarz - miesiąc listopad

A teraz to już chyba można głosować ? big_smile

1 Nena
2 CzarownicazPogodnej
3 Jiff

smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

27

Minął 15 grudzień to już można głosować na zdjęcia na miesiąc listopad. Oto moje typy:
1. darkheush
2. kris 61
3. Angi

28

Oczwiście wszystkie są ok tongue Najlepsze w/g mojej duszy wink
1.MF
2.Angi
3.MarekK500

Ostatnio edytowany przez kris_61 (2010-12-17 18:27:59)

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

29

1. CzarownicaZpogodnej
2. Darkheush
3. Angi

30

Moje głosy:

1.MF
2.Jiff
3.darkheush

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

31

1.Kriss_61 smile smile smile
2.Nena          smile smile
3.darkheush      smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

32

1. darkheush
2. Jiff
3. Nena

33

1. Nena
2. Marekk500
3. Angi

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

34

W ten śnieżny, noworoczny dzień 3 stycznia ojciec and dyrektor podliczył na karteczce wszystkie oddane głosy w naszym zacnym , listopadowym quizie kalendarzowym. Dziękujący wszystkim osobom podsyłającym zdjęcia oraz oddającym głosy chcę ogłosić, że....

... po zaciętej walce, wyłoniony został zwycięzca... ale zacznijmy od końca

Punktowo nie zostali sklasyfikowani (na te zdjęcia nikt nie głosował) : lowell79, baca oraz Darek Tlałka (przykro mi panowie... następnym razem)

8 miejsce (3 pkt) Marekk500
4 miejsce (5 pkt) CzarownicaZpogodnej, Angi, kris_61, Jiff
3 miejsce (6 pkt) MF
2 miejsce (9 pkt) Nena

i jak już wszyscy się  domyślają.... zwyciężył Najfajniejszy dziadek na świecie!

1 miejsce (10 pkt) darkheush

Gratulacje dla wszystkich!!!

35

Piknie gartuluję zwycięzcom big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

36

jolanta napisał/a:

Piknie gartuluję zwycięzcom big_smile

To ja też się przyłączę do tych gratulacji  smile

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

37

Gratulacje smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

Ogromne gratuluje
dla wszystkich zwycięzców smile smile

Ostatnio edytowany przez CzarownicaZpogodnej (2011-01-05 09:43:26)

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

39

Gratuluję darkheush.
Cieszę się, że to Ty wygrałeś big_smile.
Byłeś na mojej liście wprawdzie w innym miejscu wink ale miałem dylemat.
Ze zdjęciem Twym, a zwłaszcza z miejscem wiążę kilka miłych wspomnień.
Przede wszystkim docieram tam z bliską mi osobą, jak tylko jestem na )( Kocierskiej big_smile
W tym miejscu grupa Dużej Latary (chaszczczingowa) zrobiła sobie postój na podziwianie widoków dowód w postaci zdjęcia  (miłe wspomnienia!) wink  http://picasaweb.google.com/lh/photo/sI … directlink
Poza tym, dzień przed tym, wiedząc, że będziesz tam przechodził, usunąłem tablicę z pewnym napisem byś ją nie ustrzelił big_smile
Gratulacje!
Tobie Neno także – strzeliłem w „10” big_smile
No i  MF gratulacje smile

Ostatnio edytowany przez MK (2011-01-05 10:12:13)

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

40

Dziękuję, że doceniliście moją fotkę, choć przyznam, że po jej zgłoszeniu do konkursu przeglądnąłem jeszcze raz galerię z tamtego wypadu i ........ zacząłem żałować, że zgłosiłem tą, a nie inną. Ale edytował nie będę bo to nieładnie wink

Sam miałem ciężki wybór przy głosowaniu, ponieważ (wg mojej opinii) było tu przynajmniej 6 równorzędnych kandydatów. Bądź tu człowieku mądry i wybierz wink Gratuluję wszystkim konkursowiczom - zwłaszcza odwagi. Sam wiem jak to jest, bo gdy zaczynaliśmy podobny konkurs na "tym mniej znanym forum", miałem podobne opory. "Wrzucić, nie wrzucić. Może nie będę wrzucał bo przyjdzie Wujek i przywali ostrą amunicją ze swojej armaty, to moje i tak przepadnie. A na dodatek dostanę jeszcze jakiegoś (head)shota'a od Djinn'a" lol

No i zachęcam do udziału w konkursie grudniowym wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach