251

Odp: Przedstaw się!

z naszej Warki? Hej Trytol i do zobaczyska kaś w lesie w BM

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

252

Witamy w naszym skromnym gronie! Hej!

253

Witaj trotyl
do spotkania na szlaku smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

254

No... Warka! Brawo! Witamy smile
Na jeśieni zahaczyłem o Warkę i pozwiedzałem co nie co smile

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

255

Witam smile do zobaczenia na szlaku big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

256

Szacunek dla wszystkich.Miło , że Kris zajrzał do mojego miasta , szkoda a z pewnością posłużyłbym jako przewodnik.Pozdrawiam

257

trotyl witaj wśród nas ! big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

258

Witam wszystkich , tych znajomych i tych mniej....
Jestem z Andrychowa , mieszkam w Kętach , bywam to tu... to tam.
Uważam ,że najgorsze w życiu są choroba i nuda...z tym drugim zawsze można coś zrobić  big_smile

259

Witam kolejnego kęczanina na tym forum. Tutaj nie mowy o nudzie smile

260

Witamy na naszym forum, piknie....

261

TNT'omek, no w końcu....  big_smile

-----------------------------------------------------
http://picasaweb.google.pl/marekk500
http://picasaweb.google.pl/marekk500cd

262

Witaj TNT'omku  smile

263

Z Andrychowa i Kęty to tak jak ja -hej TNT'omek!

264

No nareszcie TNT. Kiedy znów jakiś klimatyczno-błotnisto-dżdżysty wyskok w Beskid Mały??? wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

265

TNT'omek witaj  big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

266

Witamy TNT !I Przyłączam się do wypowiedzi Darka wink

267

Cześć  smile  i do zobaczenia na szlaku  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

268

pozdrawiam nowych forumowiczów

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

269

Djinn napisał/a:

Witamy TNT !I Przyłączam się do wypowiedzi Darka wink

na błotną przewalankę w dobrym towarzystwie jestem...zawsze chętny  big_smile
Czekam na propozycje...

Witamy TNT'omku  smile

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

271

witam.  Jestem z Bielska-Bialej. Mieszkam w Straconce. Interesuje sie gorami z nastawieniem na caly luk Karpat. Interesuje mnie wszystko co dotyczy gor, miejscowosci, obszarow, kultury regionalnej i folkloru, flory i fauny na tych terenach + wszystkie ciekawostki etc etc... Eksploruje rozne karpackie pasma. Z racji zamieszkania w BB jest to glownie Beskid Maly i Beskid Slaski (pieszo + rower). W kazdej wolnej chwili blizsze i dalsze wyjazdy. Polska, Slowacja, Czechy, Wegry i dalej Ukraina, Rumunia. Lubie chodzic w nowe miejsca tzn. w takiej Straconce np. wyszukuje drogi lesne i bezszlakowe trakty. Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez wawri (2011-03-04 10:40:15)

272

W końcu, witamy ! wink

273

Cześć wawri smile

Witamy nowego usera - do zobaczenia na szlaku big_smile

274

Witaj  wawri smile
do spotkania na szlaku big_smile

275

Cześć Wawri ja też interesuje się kulturą regionalną , folklorem B.Małego i Karpat i też szosuję rowerem(szosa i góral ) po B.M.( i po innych pasmach górskich też),pozdrawiam, hej!!!