1

Temat: Wielkanoc 2026

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam wszystkim spokoju, wiosennej radości i chwili wytchnienia – najlepiej gdzieś wysoko, blisko Boga i natury. smile  Niech świąteczne dni przyniosą Wam nową energię, pogodę ducha oraz siłę do realizowania kolejnych górskich planów i marzeń. Niech każdy szlak prowadzi Was bezpiecznie do celu, a widoki na jego końcu wynagradzają każdy trud.

Radosnych Świąt i do zobaczenia na szlaku.  smile

https://lh3.googleusercontent.com/pw/AP1GczPTom6OZSNtcbgNw_vcV9Kuk6tI5nG_vfqjkdZhbG48irpxnml1omSAtPztKYDxGSX3ne41hPBEtsMks7yneJHaih9Ab_-sJHVEogfoS71omI_qySCKkV_qzaegjkMIxQLBcWOqef5GAsMjz3L3gZqdJg=w582-h822-s-no-gm?authuser=0

nena

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

2

Odp: Wielkanoc 2026

Dziękuję, wzajemnie, Alleluja smile

3

Odp: Wielkanoc 2026

Dziekuję i wzajemnie ALELUJA I DO SZYBKIEGO SPOTKANIA. big_smile

Góroczub.