Temat: "CYSORSKIE" takie że najstarsi górale nie pamiętają!!!
Baca skutecznie swoją wczorajszą relacją zachęcił mnie do dzisiejszego spaceru po B.Małym.Że czasu nie miałem zbyt wiele wybrałem krótką trase z Jagódek(bo dawno w tych rejonach nie byłem, jak Rzyki to zazwyczaj ostatnio Praciaki)w trzech kolorach:czarny na Leskowiec,zielony na Gancarz i "serduszko"-zajście do Jagódek. Takich "cysorskich"(Tater) z Gronia i Leskowca w życiu nie widziałem, nawet źleby były widoczne. Pamiętam super relacje Darka-Trzy po trzy Potrójna i rewelacyjne zdjęcia Taterek, ale śmiem twierdzić ze dzisiaj to absolutne mistrzostwo świata!!niestety nie mam zdjeć(jeszcze nie potrafie ich umieszczać na stronie-ale jestem wstępnie umówiony z MK na małą instrukcję-Marku chyba w tym tygodniu do Ciebie wpadne po lekcje tym bardziej ze mam w planach za kilka dni jechać na moje Podhale i przywioze Ci z tamtąd to co Ci obiecałem)więc mam pytanie czy może ktoś był dzisiaj na Leskowcu lub Potrójnej i zrobił zdjęcia tych cudenków i na potwierdzenie je umieści. Pozdrawiam serdecznie .HEJ!!!