Temat: Za co kochamy Jolę R?
Nasze forum zmienia swoje oblicze, a w zasadzie pokazuje, że nie tylko góry w są w naszym sercu.....
Chciałbym, aby każdy wypowiedział się na pytanie tytułowe: Za co kochamy Jolę R?
Pozdrawiam!!! ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nasze forum zmienia swoje oblicze, a w zasadzie pokazuje, że nie tylko góry w są w naszym sercu.....
Chciałbym, aby każdy wypowiedział się na pytanie tytułowe: Za co kochamy Jolę R?
Pozdrawiam!!! ![]()
Osz jasna cholera!!! W pierwszej chwili myślałem, że otworzyła się moja ulubiona strona XXX
W odpowiedzi na pytanie tytułowe Ojca Dyrektora:

Taa. Gdzieś ktoś napisał, że na wyprawie miał "czekan tępy jak Jola Rutowicz" ![]()
hahahahaha... ![]()
popłakałam się ze śmiechu ![]()
róż powalił mnie na kolana ![]()
róż powalił mnie na kolana
No co??? Od dziś to mój ulubiony kolor ![]()
Jestem na swój sposób jestem jakimś tam fenomenem. Fenomenem siebie, tego, że jestem w jakiś sposób inna i świetnie się w tym odnajduję.
Jola R . o sobie . O samej sobie .
JOLA R . NA PREZYDENTA !
WIĘCEJ RÓŻU ! WIĘCEJ RÓŻU !
Nie tylko Jola R . jest fenomenalna .
W połowie pracy odbieram telefon " Tu sekreteriat , prosimy do nas na górę , teraz ". Cholerajasnawpysk .Teraz , kiedy tyle roboty . Nieprzejrzana w lustrze , nieprzeczesana lecę do dyrekcji , aby szybko to odwalić i rzeźbić dalej robotę . Z daleka widzę sekretarkę i drę się do niej " ja do was" . Ona " zapraszamy" . Coś mnie tknęło , że to niej głos był w słuchawce . Za późno . Ląduję z impetem w sekretariacie ....a tam dyrektor skacze po krzesełkach i paprotki podlewa . Teraz już wiem , miewa wielkie oczy .
........powiem tak , papmersy by się przydały ......
Przyjaciele usiłowałem się naprędce dowiedzieć, czym zabłysnęła ta Jolanta Rutowicz, bo możecie wierzyć lub nie, ale widziałem jak dotąd jedynie jej cukierkową stronkę www i na tym kończy się moja znajomość tej jakże znanej osoby. Na naukowca mi nie wygląda to może to jest jakaś aktorka? Nie. Nie przypominam sobie żadnego filmu z jej udziałem. Nie odnotowuje go zresztą też filmweb.pl. No to może prezenterka? Też nie. Kurtka na wacie to może jakąś książkę wydała, bo teraz przecież wszyscy piszą? Ja też się w końcu trochę param grafomaństwem z lepszym lub gorszym skutkiem. W Merlinie jej nie ma, w EMPIK-u zresztą też. Czyli jednak nie, ale ale... jest. Bingo. Otóż Pani jest znana z tego, że... zwyciężyła w 2007 roku w 4 edycji Big Brothera:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jolanta_Ru … rother_4.1
No powiem wam, że tego się nie spodziewałem i jestem naprawdę pod wrażeniem, uff! ![]()
P.S. Ze strony tejże Pani można się jeszcze dowiedzieć, że... jest świrem roku 2009 oraz, że ma kolekcję biżuterii sygnowanej swoim nazwiskiem. No po prostu szok.
Ostatnio edytowany przez piotr (2011-04-01 16:55:26)
dowaliłeś;)
Dziewczyna się ceni, bo zna swoją wartość ![]()
oj joj i już nie ma zajebistego ...różu ... ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 10 zapytań ]