Temat: Złombol 2011 goes Nessie: Katowice - Loch Ness, Scotland
Witam serdecznie.
Jadę w lipcu do Szkocji i to samochodem i to jakim....
Fiatem 125p:D o takim:
![]()
Tak wiem powiecie, że jestem stuknięty że wybieram się w podróż ponad 5000 km takim starym autem. Cóż.... Postanowiłem w tym roku aktywnie uczestniczyć w akcji charytatywnej którą obserwuję z zainteresowaniem od ponad dwóch lat. Jest nim ZŁOMBOL http://www.zlombol.pl/
Informacje o Złombolu:
(...)Złombol, to extremalna wyprawa samochodami komunistycznej produkcji lub konstrukcji z celem uzbierania pieniędzy na zakup rzeczy dla dzieci z domów dziecka. Wartość zakupu pojazdów, nie licząc napraw przygotowawczych, to orientacyjnie 1000 zł. Dotychczasowe trasy prowadziły z Katowic do Monaco, na arktyczne koło podbiegunowe i do Azji aby pokazać, że mimo wszystkich obaw, da się dojechać takimi "złomami" do wyznaczonego celu. Trasy były bardzo ciężkie: Alpy z bardzo stromymi podjazdami, serpentyny, duża odległość, pustki skandynawskie, łosie, mróz i upały, dziurawe drogi w Bułgarii i chaos w Stambule.(...) cytat ze strony www.zlombol.pl
Chciałem Wam polecić tą wspaniałą akcję charytatywną.
Jeśli ktoś z forum ma ochotę wesprzeć akcję i wpłacić pieniądze na fundację będziemy z kolegą Mackiem(właścicielem samochodu) bardzo wdzięczni. W zamian oferujemy miejsce reklamowe na naszym kancie. Marzy mi się błękitna naklejka na zielonym fiacie FORUM BESKIDU MAŁEGO ![]()
Niżej podaję dane do przelewu. Za każdą złotówkę będziemy bardzo wdzięczni.
Chciałbym prosić Lowell`a o informację na stronie głównej BM
Dane
Fundacja Nasz Śląsk im. Gen. Jerzego Ziętka
KRS 0000198194, NIP 954-246-81-70
Subkonto Złombol: 72 1050 1214 1000 0023 2153 3859
Tytuł: "Złombol 2011 - ZgrOZO Team"
Poproszę o kopię ewentualnych przelewów na mojego maila: marek.angi.szczesny@gmail.com
Pozdrawiam angi
Ostatnio edytowany przez angi (2011-05-28 19:56:44)
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "