Temat: Do poprawy
Wycieczka do poprawy ![]()
Zaczelo sie super,piekna pogoda, blekitne niebo okolo 10:00 wuruszylem niebieskim z Tresnej przez najblizsze 1,5h bylo upalnie ale potem zaczelo grzmiec i padac.Momentami lecial grad ktory zreszta utrwalilem na zdjeciu:)No ale nic szedlem dalej az dotarlem do czerwonego, caly czas do okola grzmialo ale wydawalo mi sie ze daleko tzn. z jakies 10km. az tu nagle jak pierdyknelo okolo 100m ode mnie !!! Zastosowalem chaszczing momentalnie i biegnac w dół oraz rzadziej idąc dotarłem do Wielkiej Puszczy gdzie znalazlem jakis tajemniczy grob w lesie .Jesli ktos wie co to za grob to prosze dac znac:) nie podszedlem bo pioruny walily do okola a tam bylo sporo lancuchow wiec wolalem nie ryzykowac ![]()
Nastepnie 30 minut przeczekalem w jakiejs szopce z sianem i gdy nieco przestalo padac i grzmoty nieco ustapily doszedlem do drogi Targanice-Porąbka i kierujac sie w prawo dotarlem wlasnie do Targanic ![]()
Nigdy jeszcze nie spotkalem takiej burzy w BM! tak mocno padalo ze nic na mnie nie pozostalo suchego !:)
Ale i tak bylo warto ![]()
Zapraszam do galerii !
Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760