Odp: Namiotowanie
Co do pogody, to my też odpadamy w przypadku deszczu. Nie uśmiecha mi się siedzieć cały czas w namiocie .... jakby jakaś wiata była czy coś ....
Co do palnika, my możemy wziąć, razem z jakimś garnkiem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co do pogody, to my też odpadamy w przypadku deszczu. Nie uśmiecha mi się siedzieć cały czas w namiocie .... jakby jakaś wiata była czy coś ....
Co do palnika, my możemy wziąć, razem z jakimś garnkiem.
Nie traćcie ducha. Będzie dobrze.
Nie traćcie ducha. Będzie dobrze.
Nie traćcie
Chociaż nie ukrywam, że gdyby z jakichś powodów termin uległ zmianie namiotowałabym z Wami
To gdzie jest jeszcze wolne miejsce w namiocie? ![]()
Jeżeli o mnie chodzi to mógłbym jeszcze 9-10 lipca. Potem odpada. Ale dogranie terminu z tyloma osobami byłoby pewnie teraz trudne. Proponuję trzymać się planu i rezygnować tylko w ostateczności jeśli już będzie naprawdę nieciekawie (np. ciągłe opady). Trochę chmur i przelotny deszczyk to nie jest jeszcze tragedia i w takim przypadku będę na pewno. Poza tym mówimy tutaj tylko o prognozach i to za kilka dni.
Ostatnio edytowany przez piotr (2011-06-29 09:32:58)
Hmmmm..... nie wygląda to ciekawie, nawet dla mnie, życiowego optymisty..... Cóż, poczekamy, zobaczymy
Najwyżej zmienimy "Namiotowanie" w jakiś rafting z Ćwilina
Np:

nie chcę byc złym prorokiem, ale prognoza którą pokazał Djinn jest jak najbardziej realna. Będzie Wielkie Łikendowe Ciupanie Żabami ![]()
I jeśli prognozy się nie zmienią... to ja chyba także odpadam ![]()
http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_ … amp;id=535 proszę państwa! Jak na zamówienie, od soboty może nie żarówa, ale będzie dobrze!
W końcu jakieś pozytywne wiadomości
bo ja już jestem spakowany ![]()
No cóż. Dajcie chyżo znać, czy jedziecie, bo u mnie, jako że jestem chyba najbliżej Beskidu Wyspowego niestety teraz mocno leje. Jeśli pojedziemy to i tak czeka nas zapewne zmaganie z... błotem ![]()
Nie chcę tutaj szerzyć defetyzmu, ale pogodynka imgw dość jednoznacznie zapowiada deszczowy weekend w okolicach Limanowej.
Ostatnio edytowany przez piotr (2011-07-01 11:54:27)
Ja rezygnuję, może w innym terminie uda się to zorganizować. Warto byłoby!
Moja propozycja, czyli za tydzień (9-10 lipca) jest dalej aktualna. Skądinąd wiem, że przynajmniej dwie osoby oprócz mnie też by mogły... Jak widzicię tę kwestię?
Ja w ten weekend odpuszczam sobie namiotowanie
Wprawdzie ostatnio „chodzi za mną” jakiś spływ kajakowy ale opcja pływających, błotnych namiotów nie jest szczytem moich marzeń
Jakby co jestem za 9-10 lipca
W Limanowej niestety leje, co można łatwo zobaczyć na kamerze:
http://www.ug.limanowa.pl/index.php?opt … mp;lang=pl
I niestety żaden z serwisów, poza icm, nie daje nadziei na poprawę...
Ostatnio edytowany przez piotr (2011-07-01 12:42:34)
Ehhhhh, nie wygląda to dobrze ![]()
Jak jutro do południa się nie wypogodzi, zawitamy na Ćwilin następnym razem (za tydzień?)..... niestety, ale deszcz skutecznie nas odstrasza.
Cóż ...
W inną noc ... ![]()
Można się przebranżowic na szałas w Jasieniu . Dach odpicowany, stoły do spania ... Ale propozycja chyba za późno...
Jak za tydzień, to mnie nie będzie, ale w ten weekend też mnie nie będzie. Prognozy dla Mszany Dolnej są mało optymistyczne - lanie jutro do popołudnia, pewnie przeciągnie się na cały dzień.
Choć pewnie jak jutro wstaniemy wszyscy około 10:00 to będzie żarówa i +150km widzialności... ![]()
ja zdecydowanie odpadłam...
błotny rafting mnie nie kręci.. i na dodatek dopadło mnie coś co grypę przypomina...:(
Jak za tydzień, to mnie nie będzie, ale w ten weekend też mnie nie będzie.
Dobre
.
Koledzy, grupa się wykrusza, pogoda nie nastraja do wędrówek... więc żeby już nie trzymać angiego i innych w niepewności zapraszam wszystkich na Ćwilin w przyszły weekend.
P.S. Jeśli by miało się coś zmienić to będę pisał.
Ostatnio edytowany przez piotr (2011-07-01 17:48:08)
marcus napisał/a:Jak za tydzień, to mnie nie będzie, ale w ten weekend też mnie nie będzie.
Dobre
.
Tak to jest, jak się nie czyta postów przed ich wysłaniem, a do tego robi trzy rzeczy na raz. Nie polecam ;-)
mam nadzieję że ten z dziwny arktyczny front atmosferyczny który nas nawiedził ostatnio przejdzie sobie tam, gdzie jego miejsce, czyli daleko stąd...
jak na razie lato jest zimne.. masakrycznie zimne...
Ostatnio edytowany przez Brombella (2011-07-01 21:27:34)
Proszę pisać, kto reflektuje za nowym terminem 9-10 lipca. Z moich rozmów, całkowicie nieformalnych, wynika, że poza mną chętne są jeszcze następujące osoby: Djinn+Lisica, Czarownica z Pogodnej oraz Lowell79. Z pozostałych osób Marcus zdeklarował się, że go nie będzie. Szkoda, ale cóż poradzić?
Czy jest ktoś jeszcze chętny?
Proszę pisać, kto reflektuje za nowym terminem 9-10 lipca. Z moich rozmów, całkowicie nieformalnych, wynika, że poza mną chętne są jeszcze następujące osoby: Djinn+Lisica, Czarownica z Pogodnej oraz Lowell79. Z pozostałych osób Marcus zdeklarował się, że go nie będzie. Szkoda, ale cóż poradzić?
Czy jest ktoś jeszcze chętny?
Piotrze ja raczej w tym terminie nie dam rady.
Niestety ja w środę wracam do Czech i będę dopiero za miesiąc, może kiedyś na jakiś inny namioting się załapię
Dobrej pogody życzę ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 11 zapytań ]