Temat: Reklamy na forum

Od dnia dzisiejszego na forum można zaobserwować reklamy od wujka Googla. Nie są  one inwazyjne, nie będą wychodzić na cały ekran waszych monitorów, nie będą grały, ani śpiewały, nie będą migać, ani skakać. One po prostu będą. Powód? Musimy na siebie zarabiać.

2

Odp: Reklamy na forum

Zauważyłem, są delikatne i mi to na ten moment nie przeszkadza, w tej formie. smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

3

Mnie też nie przeszkadzają,byle własnie nie wskakiwały migały itp.

Góroczub.

Też zauważyłem. Mnie nie przeszkadzają. Ja już przywykłem do nich wink

5

A czy one muszą być pod każdym postem Nie można ich przerzedzić Jeśli nie to rozumiem, że takie są sprawy organizacyjne

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

6

W teorii miały być po 1, 5 i 12 postem. Jednak widzę, że przy mniejszej ilości postów pojawiają się częściej. Ograniczę do 1 i 12 wink

7

no i  świetnie bardzo dobry pomysł

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

8

lowell79 napisał/a:

W teorii miały być po 1, 5 i 12 postem. Jednak widzę, że przy mniejszej ilości postów pojawiają się częściej. Ograniczę do 1 i 12 wink

Jakie reklamy???!!! Zestaw Mozilla FF + Adblock i wszystko w temacie tongue

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

9

darkheush napisał/a:
lowell79 napisał/a:

Jakie reklamy???!!! Zestaw Mozilla FF + Adblock i wszystko w temacie tongue

Ja to wiem, ale cały sens jest tak, aby reklamy były widoczne i nie przeszkadzały.

10

Mam mozillę i adblocka, więc chyba dlatego nie widzę żadnych reklam wink Jak dla mnie może tak być.

Ostatnio edytowany przez piotr (2011-08-10 08:30:21)

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa