Temat: Rozpoznanie przed wiosennym zlotem
Witam!
Emocje po I Jubileuszowym itakdalej Zlocie jeszcze pewnie u niektórych do końca nie opadły (lowell i Czarownica: jak tam Avatar?), a tu podły marcus już pyta o wiosenny... ;-) A pytam ponieważ odkryłem, że najbliższy kilka weekendów mam zajęte. Tak gdzieś do pierwszej połowy maja...
W związku z tym obwieszcza się co następuje: istnieje w mojej chorej głowie pomysł na I Jubileuszowy Wiosenny Zlot Użytkowników Forum Beskidu Małego w dniach 8-9 maja br (sobota/niedziela) w Schronisku na Chrobaczej Łące.
Plusy tegoż miejsca:
+klimat
+Pan Tadek sprzedaje piwo
+klimat
Poza atrakcjami jak na poprzednim zlocie (wspólne piwo, zdjęcie) proponuję wstępnie trzy dodatkowe:
-koszulki zlotowe (sugestia: czarna koszulka z białym napisem na plecach "I Jubileuszowy Wiosenny Zlot Użytkowników Forum Beskidu Małego 8-9 maja 2010, Chrobacza Łąka" oraz wstawką "beskidmaly.pl" na pierwsi lewej przy sercu. Każdemu koszulkę wg życzeń, oczywiście)
-KONKURS wiedzy o Beskidzie Małym, nagroda - koszulka z napisem przednim "Znawca Beskidu Małego" oraz tylnym jak wyżej. (tutaj sugeruję grupową zrzutę na Tę Jedyną. Władca Pierścieni mi się przypomniał: "jedna koszulka by rządzić nimi wszystkimi..." ;-) )
-przejście w grupie do schroniska (trasa do ustalenia)
W oczekiwaniu na oddzew
wiecznie zabiegany
Marek aka marcus