Odp: Przedstaw się!
witaj Nowa76
. Miło, że do nas dołączyłaś ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witaj Nowa76
. Miło, że do nas dołączyłaś ![]()
witam Nowa76
do zobaczenia na szlaku ![]()
cześć jestem nowym na tym forum
Witaaamyy ![]()
A skąd jesteś ?
Napisz coś więcej o sobie.
witaj bartosz2809
Witamy bartosz2809 u nas ![]()
Witam!
Jestem Wojtek, rocznik 84, mieszkam od zawsze w Komorowicach (czyli w Bielsku)
Po górach chodzę może i nieczęsto ale z wielką przyjemnością. Zawitałem do Was pragnąc czegoś więcej się dowiedzieć o najbliższych mi górach i ich zakamarkach, a może i mnie samemu uda się coś nowego wnieść.
Pozdrawiam.
witaj jotte24 w naszym gronie ![]()
jotte24 powitanko ![]()
Witajcie niewitani ![]()
Witam wszystkich których jeszcze nie witałem ![]()
ja także witam wszystkich "nowych" choć całkiem niedawno sama byłam tu witana;)
Witam wszystkich
, teoretycznie jestem tu nowy choć od długiego czasu czytam, przeglądam i dowiaduje się fajnych rzeczy o Beskidzie Małym na naszym forum. Myślę że w ciągu najbliższego czasu wniosę coś więcej na tym forum, niż tylko bierne przeglądanie Waszych postów hehe
. Do rejestracji skłoniła mnie chęć podzielenia się fotkami i tym co wiem o Beskidzie Małym. Mieszkam w B-B dzielnica: Straconka. Do rejestracji skłoniła mnie również możliwość nawiązania kontaktu z Wami i uzyskania informacji o Beskidzie Małym, a przede wszystkim o grupie Magurki Wilkowickiej, a jeszcze dokładniej to o Hrobaczej Łące, Bujakowskim Groniu, Zasolnicy. Obecnie studiuje II rok magisterski kierunek Kształtowanie i Ochrona Środowiska na UŚ
, wiąże się to z napisaniem przeze mnie pracy mgr a że od najmłodszych lat widzę Beskid Mały za oknem więc o nim pisać zamierzam. Dokładnie na tą chwilę temat pracy brzmi : "Walory przyrodniczo-krajoznawcze pasma Hrobaczej Łąki w Beskidzie Małym". Zastanawiam się czy można określić terminem "pasmo Hrobaczej Łąki" teren od przełęczy u Panienki poprzez Hrobaczą Bujakowski Groń i Zasolnicę, ale póki co tak temat pracy brzmi. Zbieram powoli materiały i fotki "walorów" tegoż terenu. Myśle że w najbliższych dniach chętnie się podzielę tym co "upolowałem" aparatem w terenie. Chce opisać ten teren bo uważam że jest trochę zapomniany i wielu uważa go za mało atrakcyjny a przecież tak nie jest. Sporo terenu pozostało mi jeszcze do "ogarnięcia". Specjalistą w rozpoznawaniu flory i fauny nie jestem, ale robiąc fotki sporo można wyczaić samemu potem w zaciszu domowym. Sporo także naczytałem się wpisów p. Darka i widzę jaką ogromną wiedzę posiada o Beskidzie Małym, a znajomość gatunków flory i fauny to na takim poziomie( a może nawet lepiej hehe
) jak mój promotor na Uczelni. Mam nadzieje że w razie moich pytań podzielicie się wiedzą i pomożecie w stworzeniu tej pracy, która ma tak naprawde zachwalać, wychwalać i sławić heh
mały wycinek naszego Beskidu Małego. Sporo spostrzeżeń, linków i informacji na tym forum w pewnym stopniu już pomogły i pewnie mi jeszcze pomogą w przyszłości. To tyle na początek już i tak się rozpisałem za dużo heh
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich "niewitanych"
Do zobaczenia na szlaku!!!
witamy Cię Citwus
we wrześniu planowany jest zlot na Hrobaczej więc będziesz miał możliwość poszerzyć swoją wiedzę jeszcze bardziej ![]()
witamy Cię Citwus
![]()
we wrześniu planowany jest zlot na Hrobaczej więc będziesz miał możliwość poszerzyć swoją wiedzę jeszcze bardziej
tak słyszałem od p. Tadka w schronisku że coś będzie początkiem września ale czy o zlot mu chodziło to nie wiem hehe ![]()
Ostatnio edytowany przez Citwus (2011-08-27 09:56:36)
Witam tych co jeszcze nie witałem ![]()
Witaj Citwus. Życzę owocnego odkrywania pasma Hrobaczej Łąki ![]()
Witaj Citwus. Życzę owocnego odkrywania pasma Hrobaczej Łąki
Witaj Citwus wśród nas
niech odkrycie będzie z Tobą
![]()
Witam wszystkich,
mam na imię Marek i mieszkam w Oświęcimiu. Po górach chodzę od kilku lat, ale obecnie najczęściej właśnie po Beskidzie Małym. Gram na gitarze basowej od jakichś 10 lat, a od października planuję rozpocząć studia magisterskie.
Pozdrawiam
Witamy w naszym gronie ![]()
Witaj!!! Ale Twój nick to chyba będę musiał pisać używając Ctrl+C, Ctrl+V ![]()
Witaj MarekMiyé ![]()
Witaj MarekMiyé
. Czuję, że stworzymy chyba forumowy band
, bo nam muzyków przybywa
![]()
Dziękuję za miłe przyjęcie!
Ale Twój nick to chyba będę musiał pisać używając Ctrl+C, Ctrl+V
Wybacz,
miyé (oznaczające: jestem, to ja) pochodzi z pewnego języka, którego się uczę.
Czuję, że stworzymy chyba forumowy band, bo nam muzyków przybywa
Hehe, dobrze wiedzieć, zawsze można coś porzępić.
Pozdrawiam
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 36 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 11 zapytań ]