Temat: Podziękowanie

nie wiedziałam gdzie mogę napisać więc piszę tutaj big_smile

Chciałam bardzo sedecznie podziękować wszystkim za pomoc w znalezieniu informacji do mojej pracy magisterskiej, za wszystkie pomocne rady które otrzymałam!
Dziekuje Wam bardzo!

Czekam właśnie na termin obrony smile

Ostatnio edytowany przez monikakleszcz (2011-10-18 20:12:29)

2

Odp: Podziękowanie

monikakleszcz napisał/a:

Chciałam bardzo serdecznie podziękować wszystkim za pomoc w znalezieniu informacji do mojej pracy magisterskiej, za wszystkie pomocne rady które otrzymałam!
Dziękuje Wam bardzo!

To będę mocno kciuki trzymała, a Ty przypadkiem nie dziękuj  wink  big_smile

A może potem zechcesz się z nami czymś podzielić - nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba miał powstać przewodnik?  smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

3

jolanta napisał/a:

To będę mocno kciuki trzymała, a Ty przypadkiem nie dziękuj  wink  big_smile

A może potem zechcesz się z nami czymś podzielić - nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba miał powstać przewodnik?  smile

Moniko  za to, że podjęłaś temat pracy magisterskiej o BM-ie serdeczne dzięki.
Wprawdzie żadnych rad i informacji Ci nie udzieliłem, ale trzymam  kciuki za obronę,
tak mocno jak tylko potrafię  big_smile  smile  smile  smile
P.s.
Chciałbym by Twoja praca była do wglądu przynajmniej w bibliotekach w Kętach.
Mam nadzieję, że się zgodzisz smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

4

oczywiście że się podzielę ale dopiero po obronie! Cieszę się, że są osoby zainteresowane bo bardzo bym nie chciała żeby praca ta stała na półce i się kurzyła smile

5

Nie wiem jakie masz do tego podejście Moniko, ale teraz w dobie Internetu można by się pokusić o opublikowanie pracy w sieci np. w postaci pliku PDF. To dało by możliwość zapoznania się z nią nie tylko osobom z Kęt i okolic. Ale oczywiście ostateczna decyzja należy już do ciebie wink

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

6

chyba już o tym mówiliśmy.. Jeśli będziecie chcieli można by  ją na forum gdzieś umieścić, jeśli się oczywiście spodoba smile

7

trzymam mocno kciuki Moniko wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

monikakleszcz napisał/a:

Chciałam bardzo sedecznie podziękować wszystkim za pomoc w znalezieniu informacji do mojej pracy magisterskiej, za wszystkie pomocne rady które otrzymałam!
Dziekuje Wam bardzo!

Nie ma co dziękować. Trzymam mocno kciuki, za obronę pracy magisterskiej  big_smile smile Mam nadzieje że poczytam o tym w naszej kęckiej bibliotece smile
Nie ma jak zrobić szkołę. Ja nie mam innego wyjścia i muszę szybko się na to zdecydować, bo obecnie jestem w poważnych tarapatach finansowo-zatrudnieniowych. To nic że ostatnio niemal zrównałem się z możliwościami ze światowymi specjalistami od paproci, ale brakuje ten papierek big_smile big_smile big_smile

9

no niestety tak już jest że czasem ten papierek ma duże znaczenie.. W moim przypadku chyba pewnie i tak w niczym nie pomoże bo pracy związanej z geografią pewnie i tak nie znajdę.. Z resztą od kilku miesięcy szukam jakiejkolwiek pracy i takiej też nie ma.. Ale geografia od zawsze mnie interesowała, głownie fizyczna i chciałam poszerzyć swoją wiedzę. A przy okazji mieć ten papierek że mam wyższe wykształcenie smile

Ostatnio edytowany przez monikakleszcz (2011-10-20 01:55:34)

10

monikakleszcz napisał/a:

no niestety tak już jest że czasem ten papierek ma duże znaczenie.. W moim przypadku chyba pewnie i tak w niczym nie pomoże bo pracy związanej z geografią pewnie i tak nie znajdę.. Z resztą od kilku miesięcy szukam jakiejkolwiek pracy i takiej też nie ma.. Ale geografia od zawsze mnie interesowała, głownie fizyczna i chciałam poszerzyć swoją wiedzę. A przy okazji mieć ten papierek że mam wyższe wykształcenie smile

To również życzę powodzenia w znalezieniu pracy, ale przede wszystkim tej związanej z geografią. Ktoś powiedział że innym się udało, to czemu mamy być gorsi. Mimo wszystko warto rozwijać się w tzw. swoim temacie. Niech nam Beskid Mały służy smile

11

Od dziś magister geografii!

W najbliższym czasie postaram się wysłać Adminowi pracę coby się zorientował czy się nadaje smile

12

Moje gratulacje Moniko smile  smile  smile
Bardzo się cieszę.
Teraz powodzenia w życiu, a w szczególności znalezienia pracy w swoim "fachu” big_smile  smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

13

Gratuluję!!! Będę czekał na maila smile

14

Gratuluję !!! Oby się to przydało w znalezieniu pracu w tym kierunku big_smile

15

Gratulacje  smile   smile   smile

-----------------------------------------------------
http://picasaweb.google.pl/marekk500
http://picasaweb.google.pl/marekk500cd

16

Wielkie gratki Moniko  smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

17

gratuluję  ! smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/