Temat: Zdjęcia
Mam mały problem,jak wrzucic zdjęcie do posta??Za chol... nie mogę do tego dojsc
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam mały problem,jak wrzucic zdjęcie do posta??Za chol... nie mogę do tego dojsc
http://www.beskidmaly.pl/pun/help-img.html
w skrócie ![]()
tylko niestety te zdjęcia musisz gdzieś wczesniej wrzucić
Darkheush najlepiej to ujął w temacie : http://www.beskidmaly.pl/pun/topic60.html
http://www.beskidmaly.pl/pun/help-img.html
w skrócie
tylko niestety te zdjęcia musisz gdzieś wczesniej wrzucić
Darkheush najlepiej to ujął w temacie : http://www.beskidmaly.pl/pun/topic60.html
Dzięki wielkie będe kombinował
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich. Testuję nowe rozszerzenie dla forum pozwalające wrzucać zdjęcia z komputera na nasze forum. Na razie po angielskiemu, ale w wolnym czasie zmieni się to na polski język. Jeśli chcesz dołączyć zdjęcie naciśnij - "I want to download images" i znajdź zdjęcie. Dołączyłem również tzw. BBCode, czyli te wszystkie ikonki powyżej "Napisz wiadomość". Wszystko wyjdzie przy pisaniu nowych postów ![]()
Jeżeli coś nie będzie funkcjonować tak jak należy proszę o informację.
To jest fotka testowa
Nasz Beskid Mały w złocistej poświacie
Działa ![]()
Ostatnio edytowany przez jolanta (2011-02-12 11:30:26)
Ale nie widzę w ładowanym linku tych "cyferek" co pozwalają powiększyć fotkę, więc to chyba będzie trzeba robic metodą tradycyjną
ale i tak bardzo upraszcza to dodawanie fotek do postów. Tak więc Forumowicze zamieszczajcie ![]()
Ostatnio edytowany przez jolanta (2011-02-12 11:33:46)
Automatycznie robi miniaturkę zdjęcia a po naciśnięciu ją powiększa
Powiększa, sprawdziłam ![]()
wow, jakie fajne nowe rzeczy się pojawiły ! to wiele ułatwi i przyspieszy pisanie postów, no ba, pewnie i dużo urozmaici nasze forum
![]()
Adminie ![]()
I ja bardzo się cieszę z takich udogodnień, zwłaszcza jeśli chodzi umieszczanie fotek bezpośrednio z komputera. Takie fotki będą już uniwersalne, czyli znajdujące się tylko na forum, a nie powielane z innych stron internetowych ![]()
no właśnie widzę zmiany adminie Super W dobrym kierunku zmierzamy ![]()
No i ja też coś wrzucę
Zachód słońca nad Palenicą.
To się cieszę, że nowe możliwości będa miały zastosowanie ![]()
Pojawił się problem z wgrywaniem zdjęć na forum. Nowa przeglądarka Firefox nie za bardzo polubiła nasz skrypt. I przy próbie dołączenia zdjęcia do postu pokazuje się komunikat o przekroczonej wielkości zdjęci. Co oczywiście jest bzdurą. Póki co proponuję używać inne wersji przegladarki lub w ogóle innej przegladarki...
No to moje testowe,zima w górach.Firefoks u mnie nie stwarza problemu.
Ostatnio edytowany przez mirek (2011-10-28 13:41:16)
Nie da rady dołączyć zdjęć poniżej 100 kb O co chodzi?
Jeśli korzystasz z FF to mam takie same problemy. Zainstaluj sobie chrome'a lub operę. Ja wrzucam (jeśli muszę bezpośrednio na forum) z tych przeglądarek...
W nowym firefox-ie niestety, ktoś coś namieszał. I nie działa poprawnie skrypt wrzucania zdjęć bezpośrednio do postów. Wyskakuje błąd - o przekroczeniu wielkości pliku...
wszystko jasne Dzięki chłopiska
W nowym firefox-ie niestety, ktoś coś namieszał. I nie działa poprawnie skrypt wrzucania zdjęć bezpośrednio do postów. Wyskakuje błąd - o przekroczeniu wielkości pliku...
Dlatego nie instaluję nowej wersji fiera.Stara też jest dobra.
Jak to powiedział pewien nasz autor: "lepsze [tutaj nowsza aplikacja-P] jest wrogiem dobrego" ![]()
Przy okazji, nie wiem czy zauważyliście, ale tak ceniony przez was Chrome (z którego też sam często korzystam) aktualizuje się całkowicie automatycznie, nie wymagając naszej zgody, co niekoniecznie może mieć wyłącznie dobre skutki ![]()
Ostatnio edytowany przez piotr (2011-11-06 18:45:42)
Nie wiem czemu zdjęcia nie chcą mi w ogóle przejść, choć mam ich minimalny rozmiar, zarówno na Mozilli Firefox jak i na Internet Explorer ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 11 zapytań ]