Temat: Po robocie
Trasa: Praciaki - Chatka pod Potrójną - Potrójna - Jawornica - Targanice.
Czas: 1 grudnia 2011, start - 8:30, finisz - 12:00
Pełna relacja tutaj: >> KLIK <<
Jan Himilsbach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czas: 1 grudnia 2011, start - 8:30, finisz - 12:00
Pełna relacja tutaj: >> KLIK <<
Cuda się dzieją tegorocznej jesieni w Beskidzie Małym
Fotki jak z bajki ![]()
Ja podobnie robiłem za czasów kiedy miałem nocki w pracy - wypad w góry ![]()
Po robocie jak widać nie ma też czasu wrzucić pełnej relacji i bardzo ładnego albumu na forum i się zbywa kolegów linkiem
![]()
Na mnie wrażenie zrobiły koronki ![]()
Czas: 1 grudnia 2011, start - 8:30, finisz - 12:00Pełna relacja tutaj: >> KLIK <<
Niezłe tempo !!!
Ja czekam na pierwszy snieg i wyskocze w BM ![]()
I koleżanki się zbywa....
co nie zmienia faktu, że albumik obejrzałam z prawdziwą przyjemnością ![]()
Góry Po Robocie to jest to ![]()
Po robocie jak widać nie ma też czasu wrzucić pełnej relacji i bardzo ładnego albumu na forum i się zbywa kolegów linkiem
I koleżanki się zbywa....
Moje Drogie Panie!!!
Nie bardzo rozumiem Wasze oburzenie faktem linkowania do relacji na blogu gdyż:
Pierwsze primo - nie tylko ja stosuję tu na forum metodę linkowania do relacji na własnym blogu/stronie/google docs.
Drugie primo - blog nie ma charakteru komercyjnego i linkowanie do niego nie przysporzy mi najmniejszych korzyści.
Trzecie primo, ultimo - linkując do bloga podaję Wam "towar" najwyższej jakości czyli relację dopieszczoną w najdrobniejszych szczegółach. A album zdjęć również jest w tejże relacji linkowany.
A wracając do tematu - chyba dziś nad ranem złota jesień na stałe opuściła góry. Teraz pozostaje czekać na śnieg ![]()
A wracając do tematu - chyba dziś nad ranem złota jesień na stałe opuściła góry. Teraz pozostaje czekać na śnieg
Najwyższy już czas na odrobinę białego puchu ![]()
darkheush napisał/a:A wracając do tematu - chyba dziś nad ranem złota jesień na stałe opuściła góry. Teraz pozostaje czekać na śnieg
Najwyższy już czas na odrobinę białego puchu
Ale odrobinę ![]()
nena napisał/a:Po robocie jak widać nie ma też czasu wrzucić pełnej relacji i bardzo ładnego albumu na forum i się zbywa kolegów linkiem
jolanta napisał/a:I koleżanki się zbywa....
Moje Drogie Panie!!!
Nie bardzo rozumiem Wasze oburzenie faktem linkowania do relacji na blogu gdyż:Pierwsze primo - nie tylko ja stosuję tu na forum metodę linkowania do relacji na własnym blogu/stronie/google docs.
Drugie primo - blog nie ma charakteru komercyjnego i linkowanie do niego nie przysporzy mi najmniejszych korzyści.
Trzecie primo, ultimo - linkując do bloga podaję Wam "towar" najwyższej jakości czyli relację dopieszczoną w najdrobniejszych szczegółach. A album zdjęć również jest w tejże relacji linkowany.A wracając do tematu - chyba dziś nad ranem złota jesień na stałe opuściła góry. Teraz pozostaje czekać na śnieg
Ja tam wole linki niż wklejanie zdjęć na forum gdyż potem jakoś mi się to wszystko powoli łąduje ![]()
a propos linkowania – marne tłumaczenie darkheush.
Ja osobiście nie przyjmuję go w ogóle do wiadomości ![]()
Co do śniegu , to powiem Wam , że chyba zaczyna mi go odrobinę brakować …
. Przypominam sobie nasz zeszłoroczny przedsylwestrowy wypad do Groty, to był cud – miód Grota, a bez śniegu to ani rusz … ![]()
Jakoś mam wrażenie, że czepiasz się Neno
Ja nieraz wrzucałem tutaj swoje linki i jakoś nie słyszałem utyskiwania na to ![]()
Jakoś mam wrażenie, że czepiasz się Neno
Ja nieraz wrzucałem tutaj swoje linki i jakoś nie słyszałem utyskiwania na to
znam darkheusha i wiem, że w jego przypadku to niedopuszczalne
![]()
(...)wiem, że w jego przypadku to niedopuszczalne
![]()
![]()
No to będziesz się musiała przyzwyczaić... do niedopuszczalności...
No to będziesz się musiała przyzwyczaić... do niedopuszczalności...
![]()
![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 12 zapytań ]