1

Temat: Sylwester i Nowy Rok na Gibasowym Siodle

No w końcu trochę do siebie doszedłem po imprezach sylwestrowo noworocznych big_smile Nie na tyle żeby zbyt dużo opisywać wink , ale trochę fotek wrzuciłem. Bawiłem wraz z kilkoma forumowiczami w sylwestra w chacie u Staszka na Gibasach  big_smile Atmosfera jak zawsze świetna big_smile Dzięki wszystkim za towarzystwo big_smile  I zapraszam na krótką fotorelację smile

2

Odp: Sylwester i Nowy Rok na Gibasowym Siodle

jak zwykle świetne foty. Ja dzisiaj wahałem się czy iść na Magurkę (mam taki charakter pracy, że mam możliwość wygospodarowania czasu w tygodniu) ale zwyciężyła opcja "łóżkowa" - teraz się ściemnia i żałuje ale innych zdjęcia zawsze poprawiają nastrój lub powodują zazdrość wink

3

Fajnie, fajnie...  big_smile sporo znajomych pyszczków tam wypatrzyłam  wink a syreny od Rzyk słyszeliście?

Kiedy schodziliśmy z Gronia w niedzielę, około 14, wyło wszystko na potęgę  hmm

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

4

Ja tam niewiele słyszałem big_smile  Syrenek nie spotkałem big_smile Szkoda że nie wiedziałem że będziecie na Leskowcu, te parę kroków bym do Was doszedł big_smile

5

A bo to taki spontan wyszedł wink big_smile nadrobimy...  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

6

jolanta napisał/a:

a syreny od Rzyk słyszeliście?

Kiedy schodziliśmy z Gronia w niedzielę, około 14, wyło wszystko na potęgę  hmm

Jolu, co za pytanie? Przecież wiadomo, że Jardo był lekko przytłumiony tongue

P.S. Na fotach zauważyłem takiego jednego zasłużonego forumowicza, co już się dawno nie logował...

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

7

i my dziękujemy za udaną imprezę smile zdjęcia kiedyś wrzucę-jak kupię antenę do modemu, bo jak na razie internet kiepsko nam chodzi

w górach świat wygląda inaczej....

8

parę moich zdjęć: https://picasaweb.google.com/1100034501 … 20111I2012

9

jardo zarówno Wam jak i nam w Nowy Rok udało się pospacerować po prawdziwym śniegu big_smile i podziwiać ładne zimowe widoczki. smile

xago albumik cudny cool, te „cosie” i noworoczny wschód słońca – bajka ! smile. Nie wiedziałam, że z Potrójnej widać Gerlach ! smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

10

Świetny albumik - ja nigdy z Gibasów Taterek nie widziałam  hmm

11

dziękuję nena smile

Jolu ja pierwszy raz widziałam Tatry z Gibasów - piękny widok smile

12

To i mnie się pewnie kiedyś trafią  big_smile