26

Odp: Zimowe Ferie na Potrójnej

niektórzy maja ferie a ja za to urlopik  smile
Spotkaliśmy się w połowie drogi z Anuli do groty . Ja to ten kolega Jardo . Login mam od jego córki Ani . Na trasie robiłem za jej konia ( Maurycego ) i tak już zostało  big_smile

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )

27

maurycy - witamy w gronie forumowiczów

28

witam witam :-)
jestem tutaj nowy ale mysle , że szybko nadrobię zaległości we wszystkich branżach  cool

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )

29

maurycy napisał/a:

niektórzy maja ferie a ja za to urlopik  smile
Spotkaliśmy się w połowie drogi z Anuli do groty . Ja to ten kolega Jardo . Login mam od jego córki Ani . Na trasie robiłem za jej konia ( Maurycego ) i tak już zostało  big_smile

tak, spotkaliśmy się w połowie drogi „koniu Maurycy” big_smile wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

30

Prawa autorskie do konia Maurycego ma tylko mała Anulka  big_smile
Więc proszę zwracać się do mnie per Maurycy  smile  cool
Chociaż dla Neny zrobię wyjątek  smile