Temat: Paluszek i główka

Co się będę rozpisywał. Coś dla ludzi o mocnych newach (żeby nie było, że nie ostrzegałem) big_smile

>>KLIK<<

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

2

Odp: Paluszek i główka

Co się będę rozpisywać. Jestem wyłączona z działalności górskiej na jakieś 4 tygodnie... fotek niet  sad

I gdzie my Dziadku spędzimy ten najbliższy miesiąc?  mad

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

3

jolanta napisał/a:

I gdzie my Dziadku spędzimy ten najbliższy miesiąc?  mad

Na forum Prababciu, podziwiając piękne widoki i zaciskając z zazdrości końcówkę jelita grubego big_smile

Jan Himilsbach

4

Współczuję wszystkim poobijanym. Jolu jest mi podwójnie przykro, że wszystko się zaczęło się od naszego zeszłorocznego Koprowego...

Ostatnio edytowany przez piotr (2012-02-24 08:40:51)

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

5

Piotrek - wszyscy wiedzą, ze Ty celowo wyprowadzasz na ten Koprowy wink

Dla osłody "uziemienia" w chałupie kupiłam dzisiaj rakiety  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

6

jolanta napisał/a:

Celowo, celowo, a płeć piekną szczególnie ! big_smile tongue.

jolanta napisał/a:

Bardzo dobrze Jolu. Ja dokupię raki i wtedy to my Piotrka gdzieś wyprowadzimy, albo uprowadzimy i to będzie „słodka zemsta” kobiet ... lol big_smile wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

7

nena napisał/a:
jolanta napisał/a:

Celowo, celowo, a płeć piekną szczególnie ! big_smile tongue.

jolanta napisał/a:

Bardzo dobrze Jolu. Ja dokupię raki i wtedy to my Piotrka gdzieś wyprowadzimy, albo uprowadzimy i to będzie „słodka zemsta” kobiet ... lol big_smile wink

teraz Nenuś to my chyba wisimy wink  lol

8

jolanta napisał/a:

teraz Nenuś to my chyba wisimy wink  lol

chyba ...  lol

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

9

Kota nie ma, więc myszy harcują. Wisi tylko nena za ... nieusprawiedliwioną nieobecność na zlocie  tongue

Dziadku wybacz, ale wyglądasz tak uroczo z tym zmasakrowanym paluszkiem:
http://www.beskidmaly.pl/pun/extensions/hcs_image_uploader/uploads/10000/9000/19262/thumb/p16mtneu0v1vq18lr16kkecs1hib1.jpg
że nie mogłem sobie odmówić publikacji wink

10

Darek ale to nie ten palec się pokazuje tongue

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

11

jak zdenerwować Darka ??
LUBIE TO <kciuk do góry>

12

Darku .... 
Tak mi się wydaje , że na zlocie śmiało mogłeś  być  smile
Z  tego co wiem  ( z dobrze poinformowanych żródeł )  to niektóre osoby baaardzo żałowały ,że Cię nie było  wink

Ostatnio edytowany przez maurycy (2012-02-27 23:17:23)

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )

13

maurycy napisał/a:

Darku .... 
Tak mi się wydaje , że na zlocie śmiało mogłeś  być  smile
Z  tego co wiem  ( z dobrze poinformowanych żródeł )  to niektóre osoby baaardzo żałowały ,że Cię nie było  wink

To w tej chwili zbudowałeś chłopa smile

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

14

No myślę  big_smile
Czekam co Darek  o tym powie ....
Mam nadzieję , że paluszek nie przeszkodzi mu w pisaniu   tongue

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )

15

Darkheush nie mógł być na zlocie, bo jest na chorobowym, a teraz niestety zdarzają się kontrole, więc proponuję zakończyć jałowe spekulacje...

16

Bo to tak łatwo pisać jedną ręką tongue

W sumie mogłem się wybrać na zlot, ale... warunki są jakie są i nie chciałem ryzykować dodatkowego urazu. Co innego sześć szwów z którymi byłem w zeszłym roku na Wysokiej w Pieninach, a co innego zerwane ścięgno. A z drugiej strony szósty wypad w okolice potrójnej w krótkim czasie to nawet dla mnie za dużo big_smile

No i jeszcze to, o czym napisał Piotr. Przy innym ogniu w inną noc wink

Ostatnio edytowany przez darkheush (2012-02-28 13:53:47)

Jan Himilsbach