26

Odp: Orla Perć

Trudna trasa i bardzo piękna relacja. Congratulations!

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

Ogromniaste gratulacje !!!  przełamania psychicznej bariery, determinacji i realizacji planu smile

szkoda, że nie poczekałeś na mnie...

Ostatnio edytowany przez CzarownicaZpogodnej (2011-08-18 07:11:07)

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

28

a dziękuję wink

Adminie-moje Wielkie Gratulacje!!!!!!!!!! smile  smile  smile  smile  smile

Ostatnio edytowany przez harnaś wołoski (2011-08-17 14:21:33)

30

Ja również gratuluję Adminie smile - rewelacja !!!. Najbardziej Ci "zazdroszczę" spotkania z kozicami smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

31

Świetna relacja a jakie fotki Hmm Tylko pomarzyć takiej pogody wink Gratulacje

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

32

Czytałam w necie różne relacje z przejścia Orlej...  hmm

Twoja bardzo mi się podoba, jest taka osobista - to dla mnie jej największa wartość   smile
Gratuluję udanej realizacji zamierzenia, samozaparcia, pięknych fotek  big_smile

Jak idziesz w te Taterki to widzę, że zwierzaki lubią Cię spotkać na swojej drodze  wink

Jak nie świstaki to kozice  smile

Dziękuję Ci też za to, że na żywo na Gibasach i na GGadzie zechciałeś ze mną o tym wszystkim porozmawiać - z cudzych doświadczeń należy wszak korzystać  smile

Odkopałam na półce domowej biblioteczki bardzo dobry przewodnik "Tatry Polskie" - Józefa Nyki i podczytuje sobie do podusi  wink   big_smile

Apetyt na Taterki rośnie, rośnie....   lol

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

33

No więc właśnie, mnie też podobają się te wątki osobiste. To chyba najlepsza relacja naszego admina...

34

super relacja smile gratulacje smile

W ostatnią sobotę sprawdziłem te przejście z Brzezin-Psia Trawka, faktycznie jest łagodne-mało męczące, ale za to dość monotonne i te "kocie łby"dość ostrawe.
Po zejściu z Czarnego Stawu Gąsienicowego do Murowańca, patrzę a tu-Dayman, który opowiadał że właśnie atakował z powodzeniem Kościelec.
Bardzo miło mi było poznać nowego forumowego kolegę ! smile , którego serdecznie pozdrawiam!!! smile  smile  smile

36

coś pięknego  smile  te zdjęcia i cała relacja narobiły mi apetytu na Tatry,oj narobiły smile  Ja też tam chcę big_smile  choć przy oglądaniu drabinek odezwał się u mnie lęk wysokości; lol Chylę czoła i proszę o jeszcze big_smile )

37

świetna lekcja geografii smile

38

Małe sprostowanie z happy endem  odnośnie relacji z Granatów i uratowanej suczki smile

http://www.2beinspired.pl/pun/post112.html#p112

39

40

Lowell79 komponujesz muzykę?  roll

41

Wygląda na to że całość nagrania to robota naszego admina. Na nagraniu zauważyłem coś kwiatowego - omiega smile

42

piotr napisał/a:

Lowell79 komponujesz muzykę?  roll

Za mocno powiedziane smile Nie róbmy offtopa smile

no teraz ta muzyka dużo lepsza adminie, niż ta co poprzednio- no wiesz, ta "kocia" tongue  wink  tongue  smile

Ostatnio edytowany przez harnaś wołoski (2012-04-16 15:30:37)

44

lowell79 napisał/a:

Za mocno powiedziane smile Nie róbmy offtopa smile

Ależ dlaczego? No dobrze to zapytam inaczej, bo może "komponowanie" brzmi trochę pompatycznie: miksujesz lub samplujesz na komputerze? Może być tak?  wink

45

Wszechstronny ten nasz Admin. big_smile wink Podkład się fajnie wkomponował. smile Zasłuchałam się i mi zdjęć zabrakło …  big_smile  Następnym razem prosimy odrobinę dłużej.  big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

46

To jeszcze jeden filmik, tym razem z Orlej Perci.