551

Odp: Przedstaw się!

Witam hurtowo bo zrobiło mi się wink trochę zaległości big_smile
Robert, moris, Macieks, Paweł
Do zobaczenia na szlaku smile
P.s.
Powstaje silna grupa rowerzystów i rowerzystek wśród członków forum smile
Może czas odświeżyć swe umiejętności.

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

552

Witaj Paweł! smile
szczególnie mi miło,że poznajesz nasz B.M również na rowerze, ja w okresie letnim też jestem w B.M prawie codziennie właśnie na rowerze, gdyby nie rower pewnie nie byłbym tak często smile Beskid Mały to raj dla cyklistów!!! smile ,zarówno tych szosowych, trekingowych i mtb smile

553

Miło powitać nowego Forumowicza Pawła - rowerzystę wink w naszym gronie big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

554

Paweł napisał/a:

(...) Rower jak rower. Jak się nie da podjechać to go prowadzę. Albo wnoszę big_smile

To dokładnie tak jak forumowa Prababcia jolanta  lol

Cześć Pawle - do zobaczenia na szlaku albo przy podchodzeniu pod kępkę albo przy wnoszeniu rowera na kępkę  wink  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

555

Rower to cos wiecej niz jeden z najgenialniejszych wynalazków ludzkości  smile Rower to wolność  big_smile ...oczywiscie jezeli nie zapomnimy o zabraniu na wypad w BM  zapasowej dętki, pompki lub chociażby reperaturce wink  Pozdrawiam serdecznie wszystkich smile http://www.beskidmaly.pl/pun/extensions/hcs_image_uploader/uploads/20000/1500/21591/thumb/p16ta7tl16vqdtlev6i8q9gsd1.jpg

556

"Rower to cos wiecej niz jeden z najgenialniejszych wynalazków ludzkości   Rower to wolność " - PAR EXCELLANCE!!! stary! smile

557

Rower jest wielce OK  wink .... i kończymy off topa

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

558

jolanta napisał/a:

Ale dlaczego? Co powiecie na jakieś letnie rowerowanie? W końcu nie tylko na nogach (lub autem) się człowiek porusza... Dla mnie tylko jeden warunek: asfalt lub choćby dość równa bita droga, bo niestety nie posiadam roweru do jazdy ekstremalnej. Trasę może wymyślić Harnaś jako znawca małobeskidzkich traktów.

Ostatnio edytowany przez piotr (2012-05-16 17:58:09)

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

559

piotr napisał/a:
jolanta napisał/a:

Ale dlaczego? Co powiecie na jakieś letnie rowerowanie? W końcu nie tylko na nogach (lub autem) się człowiek porusza... Dla mnie tylko jeden warunek: asfalt lub choćby dość równa bita droga, bo niestety nie posiadam roweru do jazdy ekstremalnej. Trasę może wymyślić Harnaś jako znawca małobeskidzkich traktów.

Jasne, ale w nowym topicu wink

560

Piotr -ja jestem pełną gębą za twoim pomysłem!!!!!!!!!!!!!! big_smile  big_smile  big_smile  big_smile
Propozycje tras zarówno tych małobeskidzkich jak i wielkobeskidzkich mogę podać bez liku! Na rower w górach- zawsze jestem bardzo chętny!!! smile ale o tym już w nowym topicu - w dziale rowerowym  smile Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych smile

561

Witam
Jestem Piotr lubie wycieczki gorskie rowerowe i zimowe wyjazdy na narty

562

Witam Cię pepinos
Grupa rowerowa się tworzy.
Na narty musimy poczekać na zimę,
A przy wycieczkach górskich może spotkamy się na szlaku big_smile smile

563

spoczko smile sezon na rower jest i w gory
chetnie nawiaze wspołprace big_smile na rozne wyjazdy gorskie rowerowe smile

564

pepinos, witaj w CYKLO KLUBIE beskidmaly.pl!!!!!!!! smile  smile  smile

565

Witaj pepinos  smile

566

witaj pepinos big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

567

witam Was wszystkich 
dzieki za powitania big_smile
postaram sie byc aktywny na tym forum lol
pozdrawiam Piotr miejscowosc  Bujakow smile

568

pepinos z Bujakowa do Kamieniołomu w Kozach blisko, jak i na akcje sprzątania BM 3.VI.
start z )( Targanickiej o 9,00 ,  też niedaleko. Może się poznamy ?

569

nio blisko mysle ze uda sie udzielic w tej szlachetnej akcji
czystosc beskidu małego smile ale na tą chwile niepotwierdzam
cos moge miec innego 3czerwca
bede na forum co drugi dzien to sie zgadamy
pozdrawiam pepinos lol

570

Ponoc istnieją konwenanse że pierwszy post powinien zaistniec w tym dziale więc tak uczyłem smile

Pozdrawiam Marcin  smile

571

Witaj mobiline w naszym gronie smile

572

mobiline - powitanko smile

573

Witam Szanowne Grono wink
Jako że jestem tu nowy chciałem się przywitać , jestem Piotrek z Zabrza i uwielbiam góry smile

574

Miło Cie powitać smile wszak w tym gronie jesteś też ty.  lol

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

575

Witaj PiotrzeG u nas big_smile

A chadzałeś już po Beskidzie Małymsmile