Temat: 25 kwietnia Przełęcz Kocierska - Żar

Witam, jak w temacie, w niedzielę robimy małą wycieczkę po Małym. Ruszamy z Wielkiej Puszczy około godziny 8.00. Wszystkich chętnych zapraszam!

2

Odp: 25 kwietnia Przełęcz Kocierska - Żar

Jutro przemierzę nowe szlaki z Praciaków na Potrójną. Czarny na Potrójną i żółty schodzący z Anuli. Zwiedzę też "nową" chatkę na Potrójnej smile Już się nie mogę doczekać.

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

3

My jutro jesteśmy w chatce "starej"  pod Potrójną. Jak coś to wołać. Może jakiś nieoficjalny zlot? Spacerowiczów jednodniowych serdecznie zapraszamy big_smile

Ostatnio edytowany przez angi (2010-04-23 13:57:45)

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

4

Ruszamy z Wielkiej Puszczy około godziny 8.00.

Skąd dokładnie wyruszacie? wink

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

5

No właśnie, my z Wujkiem Angim i może jeszcze z "kimś" atakujemy jutro chatkę pod Potrójną. W palnie instalacja gratów na chatce, i spacer do Groty Komonieckiego i na Gibasy odwiedzić Staszka. Kris_61, o której planujesz być na Potrójnej??? Bo my będziemy w okolicach szczytu ok. 10-10:30 wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

6

Ale Wam fajnie .... chlip .... sad

7

chlip... jakaś Paskuda co do Pragi pojechała i mój statyw porwała big_smile chlip.... o Paskude:)

Podpatruje twoje sny,

8

Oj paskuda ... bez statywu w góry w taką pogodę ?? Takie pikne nocne zdjęcia z super rozgwieżdżonym niebem !! Wstydź się Angi, oj wstydź !! Namów Darka, to może pożyczy Ci ten swój, choć wątpię, żeby utrzymał tego Twojego Nikosia ....

9

Spokojnie Djinn. Biorę swój statyw wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

10

Spoko Panowie mam drugi statyw. Główka pracuje, ktoś się bedzie musiał odwdzięczyć za statyw w Pradze big_smile

Podpatruje twoje sny,

11

Ruszamy z za skrzyżowania na Targanice, leśną drogą w stronę Przełęczy Kocierskiej, w tym miejscu gdzie się droga kończy wink Mój numer jakby co 604507402. Tylko pewnie do 9.00 jutro będę miał zasięg. Później już brak kontaktu z cywilizacją! wink

12

Dzięki, wszystko się może jutro zdarzyć, nawet spotkanie na szlaku big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

13

darkheush napisał/a:

No właśnie, my z Wujkiem Angim i może jeszcze z "kimś" atakujemy jutro chatkę pod Potrójną. W palnie instalacja gratów na chatce, i spacer do Groty Komonieckiego i na Gibasy odwiedzić Staszka. Kris_61, o której planujesz być na Potrójnej??? Bo my będziemy w okolicach szczytu ok. 10-10:30 wink

Przed chwilką wróciłem na chatę. Poszliśmy z Praciaków na Anulę, a potem na Potrójną. Byłem też na kawie w tej drugiej chatce, bo było po drodze. Potem zeszliśmy czarnym szlakiem do "Czarnego Gronia". Jestem zauroczony trasą tego czarnego szlaku. Mnóstwo ciekawostek smile
A propos czasu, to na Potrójnej byłem około 13 :30. Na chatkę pod Potrójna nie wstępowałem.

14

No to Jolanto mieliśmy okazję się minąć pomiędzy Kiczerą a Żarem. Myślę, że bliżej Kiczery wink

15

Tak smile, i wiem dokładnie, w którym momencie. 
Było was troje, schodziliście , a my z córcią właśnie dochodziłyśmy do szczytu.  Oczywiście było Twoje: dzień dobry smile ino nie miałam odwagi pytać: czy to Ty Adminie wink, dlatego poszedł sms smile

16

He he to ja w sumie chyba też wiem kiedy wink Szkoda, że minęliśmy się w czasie wink

17

I dlatego potrzebne są koszulki lub inne "plakietki" smile

18

Djinn napisał/a:

I dlatego potrzebne są koszulki lub inne "plakietki" smile

Ano właśnie smile Jak daleko są posunięte projekty nad wyżej wspomnianym produktem - znakiem rozpoznawczym?

19

Ano właśnie smile Jak daleko są posunięte projekty nad wyżej wspomnianym produktem - znakiem rozpoznawczym?

Nie znam tego wątku o znakach rozpoznawczych, gdzie go szukać? roll

20

jolanta napisał/a:

Nie znam tego wątku o znakach rozpoznawczych, gdzie go szukać? roll

Gdzieś w OT smile

21

Co do naszywek i koszulek proszę o cierpliwość, myślę, że koło czwartku będę miał więcej czasu i zrobię z tym porządek. Rzeczywiście znaki rozpoznawcze są wskazane. Mój mały avatarek jest za mały aby mnie poznać w realu wink Nie mniej Jolanto miło było również się "minąć". Na zlocie będzie okazja do poznania się!

Oj szkoda Jolanto, że mieliśmy okazję się tylko minąć ... ale jak wspomniał Lowell już niedługo będzie okazja do poznania smile
P.S. w sumie było nas 4 wink ( dobra 5 ze mną wink)

Ostatnio edytowany przez CzarownicaZpogodnej (2010-04-29 12:46:36)

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

23

Tak, już niedługo smile
Gdzieś mojemu wzrokowi ta czwarta osoba umknęła wink Co się odwlecze to nie uciecze. Kiedy opowiem historię poszukiwania Micrusi w Puszczy Wielkiej podczas gdy ona zaparkowana była w Małej to dobra zabawa gwarantowana wink
Ja to może czasami jestem pyskata tongue, ale niezbyt odważna, zwłaszcza w zaczepianiu domniemanego Admina z grupą.
I dlatego plakietki muszą być!!!  big_smile

24

Jak dobrze umie liczyć do 5 to było nas pięcioro wink, ale wtedy gdy nas widziała Jolanta w grupie było nas 3 wink

lowell79 napisał/a:

Jak dobrze umie liczyć do 5 to było nas pięcioro wink, ale wtedy gdy nas widziała Jolanta w grupie było nas 3 wink

Eeeee tak to jest jak się siebie nie liczy tongue

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....