Temat: 25 kwietnia Przełęcz Kocierska - Żar
Witam, jak w temacie, w niedzielę robimy małą wycieczkę po Małym. Ruszamy z Wielkiej Puszczy około godziny 8.00. Wszystkich chętnych zapraszam!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, jak w temacie, w niedzielę robimy małą wycieczkę po Małym. Ruszamy z Wielkiej Puszczy około godziny 8.00. Wszystkich chętnych zapraszam!
Jutro przemierzę nowe szlaki z Praciaków na Potrójną. Czarny na Potrójną i żółty schodzący z Anuli. Zwiedzę też "nową" chatkę na Potrójnej
Już się nie mogę doczekać.
My jutro jesteśmy w chatce "starej" pod Potrójną. Jak coś to wołać. Może jakiś nieoficjalny zlot? Spacerowiczów jednodniowych serdecznie zapraszamy ![]()
Ostatnio edytowany przez angi (2010-04-23 13:57:45)
Ruszamy z Wielkiej Puszczy około godziny 8.00.
Skąd dokładnie wyruszacie? ![]()
No właśnie, my z Wujkiem Angim i może jeszcze z "kimś" atakujemy jutro chatkę pod Potrójną. W palnie instalacja gratów na chatce, i spacer do Groty Komonieckiego i na Gibasy odwiedzić Staszka. Kris_61, o której planujesz być na Potrójnej??? Bo my będziemy w okolicach szczytu ok. 10-10:30 ![]()
chlip... jakaś Paskuda co do Pragi pojechała i mój statyw porwała
chlip.... o Paskude:)
Oj paskuda ... bez statywu w góry w taką pogodę ?? Takie pikne nocne zdjęcia z super rozgwieżdżonym niebem !! Wstydź się Angi, oj wstydź !! Namów Darka, to może pożyczy Ci ten swój, choć wątpię, żeby utrzymał tego Twojego Nikosia ....
Spokojnie Djinn. Biorę swój statyw ![]()
Spoko Panowie mam drugi statyw. Główka pracuje, ktoś się bedzie musiał odwdzięczyć za statyw w Pradze ![]()
Ruszamy z za skrzyżowania na Targanice, leśną drogą w stronę Przełęczy Kocierskiej, w tym miejscu gdzie się droga kończy
Mój numer jakby co 604507402. Tylko pewnie do 9.00 jutro będę miał zasięg. Później już brak kontaktu z cywilizacją! ![]()
Dzięki, wszystko się może jutro zdarzyć, nawet spotkanie na szlaku ![]()
No właśnie, my z Wujkiem Angim i może jeszcze z "kimś" atakujemy jutro chatkę pod Potrójną. W palnie instalacja gratów na chatce, i spacer do Groty Komonieckiego i na Gibasy odwiedzić Staszka. Kris_61, o której planujesz być na Potrójnej??? Bo my będziemy w okolicach szczytu ok. 10-10:30
Przed chwilką wróciłem na chatę. Poszliśmy z Praciaków na Anulę, a potem na Potrójną. Byłem też na kawie w tej drugiej chatce, bo było po drodze. Potem zeszliśmy czarnym szlakiem do "Czarnego Gronia". Jestem zauroczony trasą tego czarnego szlaku. Mnóstwo ciekawostek ![]()
A propos czasu, to na Potrójnej byłem około 13 :30. Na chatkę pod Potrójna nie wstępowałem.
No to Jolanto mieliśmy okazję się minąć pomiędzy Kiczerą a Żarem. Myślę, że bliżej Kiczery ![]()
Tak
, i wiem dokładnie, w którym momencie.
Było was troje, schodziliście , a my z córcią właśnie dochodziłyśmy do szczytu. Oczywiście było Twoje: dzień dobry
ino nie miałam odwagi pytać: czy to Ty Adminie
, dlatego poszedł sms ![]()
He he to ja w sumie chyba też wiem kiedy
Szkoda, że minęliśmy się w czasie ![]()
I dlatego potrzebne są koszulki lub inne "plakietki" ![]()
I dlatego potrzebne są koszulki lub inne "plakietki"
Ano właśnie
Jak daleko są posunięte projekty nad wyżej wspomnianym produktem - znakiem rozpoznawczym?
Ano właśnie
Jak daleko są posunięte projekty nad wyżej wspomnianym produktem - znakiem rozpoznawczym?
Nie znam tego wątku o znakach rozpoznawczych, gdzie go szukać? ![]()
Ano właśnie
Nie znam tego wątku o znakach rozpoznawczych, gdzie go szukać?
Gdzieś w OT ![]()
Co do naszywek i koszulek proszę o cierpliwość, myślę, że koło czwartku będę miał więcej czasu i zrobię z tym porządek. Rzeczywiście znaki rozpoznawcze są wskazane. Mój mały avatarek jest za mały aby mnie poznać w realu
Nie mniej Jolanto miło było również się "minąć". Na zlocie będzie okazja do poznania się!
Oj szkoda Jolanto, że mieliśmy okazję się tylko minąć ... ale jak wspomniał Lowell już niedługo będzie okazja do poznania ![]()
P.S. w sumie było nas 4
( dobra 5 ze mną
)
Ostatnio edytowany przez CzarownicaZpogodnej (2010-04-29 12:46:36)
Tak, już niedługo
Gdzieś mojemu wzrokowi ta czwarta osoba umknęła
Co się odwlecze to nie uciecze. Kiedy opowiem historię poszukiwania Micrusi w Puszczy Wielkiej podczas gdy ona zaparkowana była w Małej to dobra zabawa gwarantowana ![]()
Ja to może czasami jestem pyskata
, ale niezbyt odważna, zwłaszcza w zaczepianiu domniemanego Admina z grupą.
I dlatego plakietki muszą być!!! ![]()
Jak dobrze umie liczyć do 5 to było nas pięcioro
, ale wtedy gdy nas widziała Jolanta w grupie było nas 3 ![]()
Jak dobrze umie liczyć do 5 to było nas pięcioro
, ale wtedy gdy nas widziała Jolanta w grupie było nas 3
Eeeee tak to jest jak się siebie nie liczy ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 11 zapytań ]