Temat: Forumowe gadżety
Witajcie Drodzy Forumowicze.
Wpadł mi do głowy pewien pomysł. Mianowicie wykonanie "forumowej" koszulki, tak cobyśmy byli rozpoznawalni w górach i chwalili piękno Beskidu Małego nie tylko na forum, ale i na szlakach.
Nadruk na koszulce mógłby wyglądać np. tak:
Na razie po prostu chciałbym zbadać teren, ilu było by chętnych na zamówienie sobie takiego forumowego gadżetu. Koszt wykonania pojedynczej koszulki to 39 zł. Wielkość nadruku to 28x20 cm. Koszulki tylko w kolorze białym. Z tego co mi mówiła kobitka, u której robiłem sobie kiedyś koszulkę forum beskidzkiego, przy ilości pow. 10 szt. można by negocjować cenę w granicach 30 zł/szt. Pozostaje do rozwiązania problem dostarczenia Wam koszulek do domu, ale można by to chyba jakoś rozwiązać przy pomocy Poczty Polskiej. No chyba, że ktoś z Was ma możliwość wykonania takiego gadżetu taniej???
Moja koszulka forum beskidzkiego wytrzymała już dość sporo prań, nie skurczyła się, nadruk nie wyblakł, ściągacz pod szyją nie rozlazł się ![]()
Czekam na Wasze opinie o pomyśle ![]()
P.S. W sobotę pójdę i dopytam o szczegóły dotyczące kosztu wykonania większej ilości koszulek.
P.S.2 Zdjęcie jest mojego autorstwa (strzelone z Magurki Wilkowickiej, a jakby inaczej), logo strony uprzejmie udostępnił Admin, cytat pochodzi z tekstu piosenki "Gór mi mało" - Domu o Zielonych Progach ![]()
Ostatnio edytowany przez darkheush (2010-02-10 21:14:05)
Jan Himilsbach